Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Callisto wijnen

3 producten
Sorteer op

Callisto wijn

Franse Callisto wijn

De Callisto wijnen zijn afkomstig uit de Vicomté d’Aumelas, gelegen in het hart van de Languedoc. Deze streek in het zuid westen van Frankrijk heeft een mediterraan klimaat en een bodem van leisteen, mergel en kalksteen. De streek staat bekend om zijn heerlijke en betaalbare wijnen.

Aanbod Callisto wijnen

Callisto Rouge is gemaakt van Merlot, Syrah en Grenache druiven. Het is een toegankelijke en kruidige rode wijn met een mooi glanzende, dieprode kleur. De geur is intens, vol zonnig rood fruit en een klein beetje kruiderij. Callisto Blanc is gemaakt van Sauvignon Blanc en Grenache druiven. Het is een toegankelijke en rijke wijn met iets van bloemen en rijp fruit. Callisto rosé is gemaakt van Cinsault en Grenache druiven. Het is een lichte en smaakvolle rosé. De geur van de wijn onthult een boeket van geuren van bloemen, rood fruit, aardbeien en bessen.

Callisto wijn bestellen bij Budgetwijnen

Uiteraard heeft Budgetwijnen de beste Callisto wijnen voor u geselecteerd. Indien u vragen over de wijnen of het bestelproces heeft, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!