Wijnadvies nodig? Bel of mail ons gerust!

 

Uw winkelmandje is leeg.

You're currently on:

Callisto wijnen

De Callisto wijnen zijn afkomstig uit de Vicomté d’Aumelas, gelegen in het hart van de Languedoc. Deze streek in het zuid westen van Frankrijk heeft een mediterraan klimaat en een bodem van leisteen, mergel en kalksteen. De streek staat bekend om zijn heerlijke en betaalbare wijnen.

Callisto Rouge is gemaakt van Merlot, Syrah en Grenache druiven. Het is een toegankelijke en kruidige rode wijn met een mooi glanzende, dieprode kleur. De geur is intens, vol zonnig rood fruit en een klein beetje kruiderij. In de mond is de wijn lekker sappig, vriendelijk en rond.

Callisto Blanc is gemaakt van Sauvignon Blanc en Grenache druiven. Het is een toegankelijke en rijke wijn met iets van bloemen en rijp fruit. In de smaak ondersteund met een fraaie balans, milde zuren en iets van citrus.

Callisto rosé is gemaakt van Cinsault en Grenache druiven. Het is een lichte en smaakvolle rosé. De geur van de wijn onthult een boeket van geuren van bloemen, rood fruit, aardbeien en bessen.

Bestel de betaalbare Callisto wijnen nu extra voordelig en snel bij Budgetwijnen.nl

 • Callisto Rouge

  Callisto Rouge

  Normale prijs € 5,95

  Budgetprijs € 4,55

 • Callisto Blanc

  Callisto Blanc

  Normale prijs € 5,95

  Budgetprijs € 4,55

 • Callisto Rose

  Callisto Rose

  Normale prijs € 5,95

  Budgetprijs € 4,55

Waarom Budgetwijnen.nl

Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste sommeliers en vinologen en zijn afkomstig van de meest toonaangevende wijnhuizen ter wereld.

Lees meer...

 

veilig betalen

Contact

Tel: +31 (0)85 - 273 75 22   
E-mail: info@budgetwijnen.nl

Winkel/Postadres: Spoorstraat 14 / Postbus 217 7480 AE Haaksbergen

Budgetwijnen.nl is onderdeel van Ready2Shop | Webshops en beschikt over een drank- en horecavergunning