Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Captain Morgan Dark Rum 1LTR

(0 reviews)
Captain Morgan Dark Rum is een bruine rum in handige literfles. Deze rum is zeer populair onder de jongere drinkers. Deze rum is te kenmerken aan zijn rijke en zachte smaak. De volle, gouden kleur is ontwikkeld doordat de rum is gerijpt op eikenhouten vaten.
minus plus
  • Koop 6 voor € 20,30
  • Koop 12 voor € 19,65
  • Koop 18 voor € 19,35
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Captain Morgan Dark Rum 1 LTR

Captain Morgan Dark Rum is een bruine rum in handige literfles. Deze rum is zeer populair onder de jongere drinkers. Dit komt deels door de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De Captain Morgan Dark Rum is te kenmerken aan zijn rijke en zachte smaak. De volle, gouden kleur is ontwikkeld doordat de rum is gerijpt op eikenhouten vaten.

De Legendarische Donkere Rum

Deze rum uit Jamaica heeft een diepe en complexe smaak met tonen van karamel, vanille, gedroogd fruit en kruiden. Het heeft een robuuste en volle smaak die het perfect maakt om puur te drinken of te gebruiken in diverse rumcocktails. Captain Morgan Dark Rum is veelzijdig en kan worden gebruikt in verschillende cocktails, van de klassieke rum-cola tot meer exotische creaties. Het is ook heerlijk om puur te drinken, eventueel met een ijsblokje.

Captain Morgan Rum

Henry Morgan was een gevreesd zeerover alvorens hij gouverneur van Jamaica werd. Hier werd in 1680 onder de naam Captain Morgan de eerste rum geproduceerd. In 1983 kreeg de originele rum een avontuurlijke twist en werd de Captain Morgan Original Spiced Rum gelanceerd. De Spiced Rum variant was direct een succes, waarna de Captain de hele wereld wist te veroveren. Maak ook kennis met de overige dranken van Captain Morgan.

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Captain Morgan
Land Jamaica
Artikelnummer 20170050G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op