Captain Morgan Original Spiced Gold 1,5LTR

Captain Morgan Original Spiced Gold is een "Gold Rum". De mooie amberkleur van deze drank is ontstaan, doordat deze Captain Morgan variant is gerijpt in verkoolde, witte, eikenhouten vaten. Deze rum heeft een medium-zwaar karakter met een zacht tintje. De uitzonderlijke, rijke smaak is gebaseerd op een geheime, speciale blend van Carribean rum.
Normale prijs € 34,95 Speciale prijs € 29,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170054
  • Koop 6 voor € 28,95 per fles

Captain Morgan Gold is een "Gold Rum". De mooie amberkleur van deze drank is ontstaan, doordat deze Captain Morgan variant is gerijpt in verkoolde, witte, eikenhouten vaten. Deze rum heeft een medium-zwaar karakter met een zacht tintje. De uitzonderlijke, rijke smaak is gebaseerd op een geheime, speciale blend van Carribean rum.

Captain Morgan Rum

Henry Morgan was een gevreesd zeerover alvorens hij gouverneur van Jamaica werd. Hier werd in 1680 onder de naam Captain Morgan de eerste rum geproduceerd. In 1983 kreeg de originele rum een avontuurlijke twist en werd de Captain Morgan Original Spiced Rum gelanceerd. De Spiced Rum variant was direct een succes, waarna de Captain de hele wereld wist te veroveren.

Maak ook kennis met de overige dranken van Captain Morgan rum. 

Meer informatie
Categorie Gold rum
Inhoud 1,5 liter
Alcoholpercentage 35%
Merk Captain Morgan
Land Jamaica
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Captain Morgan Original Spiced Gold 1,5LTR
Uw waardering