Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Captain Morgan Original Spiced Gold 1LTR

(0 reviews)

Captain Morgan Original Spiced Gold is een "Gold Rum". Het karakter van deze rum wordt omschreven als medium-zwaar met zachte tonen. Er is een speciale, geheime blend gebruikt, waardoor deze rum zijn rijke smaak heeft verkregen.

minus plus
  • Koop 6 voor € 19,05
  • Koop 12 voor € 18,45
  • Koop 18 voor € 18,15
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Captain Morgan Original Spiced Gold 1LTR

Captain Morgan Gold is een "Gold Rum". Het karakter van deze rum wordt omschreven als medium-zwaar met zachte tonen. Er is een speciale, geheime blend gebruikt, waardoor deze rum zijn rijke smaak heeft verkregen. Deze rum is gerijpt in witte, verkoolde, eikenhouten vaten. 

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1,5 liter biedt Captain Morgan Original Spiced Gold je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Captain Morgan Rum

Henry Morgan was een gevreesd zeerover alvorens hij gouverneur van Jamaica werd. Hier werd in 1680 onder de naam Captain Morgan de eerste rum geproduceerd. In 1983 kreeg de originele rum een avontuurlijke twist en werd de Captain Morgan Original Spiced Rum gelanceerd. De Spiced Rum variant was direct een succes, waarna de Captain de hele wereld wist te veroveren. Maak ook kennis met de overige dranken van Captain Morgan.

Meer informatie
Soort Gold rum
Merk Captain Morgan
Land Jamaica
Artikelnummer 20170056G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op