Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Captain Morgan White 1LTR

(0 reviews)
Captain Morgan White is een licht en knisperende witte rum. Het heeft een romig en evenwichtig karakter. De drank is zacht doordat het meer dan een jaar is gerijpt in eikenvaten.
minus plus
  • Koop 6 voor € 19,95
  • Koop 12 voor € 19,35
  • Koop 18 voor € 19,05
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Captain Morgan rum 1LTR

Captain Morgan White Rum is een licht en knisperende witte rum. Het heeft een romig en evenwichtig karakter. De drank is zacht doordat het meer dan een jaar is gerijpt in eikenvaten. De Captain Morgan White draait om een blend gemaakt van de beste selectie Caribische rum. De rum van Captain Morgan wordt gemaakt van een melasse van suikerriet en wordt via 5 stappen omgetoverd tot een heerlijke rum van Captain Morgan. Het begint bij het maken van een melasse van het suikerriet, vervolgens volgt de fermentatie, na de fermentatie volgt de destillatie, daarna wordt de rum gerijpt in verkoolde witte eikenhouten vaten. Na deze vier stappen volgt de vijfde stap, dit is de laatste stap het mengen. Bij het mengen komt de Captain Morgan tot zijn recht. Hier wordt de zachte smaak, waarmee hij over de hele wereld bekend staat gecreëerd.

Captain Morgan White Rum in de mix

Om echt de smaken van het Caribisch gebied te proeven, drinkt u de witte rum van Captain Morgan in zijn favoriete witte rum cocktail. Meng met frisdrank, limoen en gemalen muntblaadjes om een klassieke Cubaanse Mojito-cocktail te maken. Of wat dacht u van een heerlijke Pina Colada?

Captain Morgan Rum

Henry Morgan was een gevreesd zeerover alvorens hij gouverneur van Jamaica werd. Hier werd in 1680 onder de naam Captain Morgan de eerste rum geproduceerd. In 1983 kreeg de originele rum een avontuurlijke twist en werd de Captain Morgan Original Spiced Rum gelanceerd. De Spiced Rum variant was direct een succes, waarna de Captain de hele wereld wist te veroveren. Maak ook kennis met de overige dranken van Captain Morgan.

Meer informatie
Soort White rum
Merk Captain Morgan
Land Jamaica
Artikelnummer 20170053G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op