Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Casale Daviddi

4 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 19,90 Normale prijs € 21,95
Speciale prijs € 11,90 Normale prijs € 12,95
Speciale prijs € 9,90 Normale prijs € 10,95
Speciale prijs € 8,45 Normale prijs € 8,95

Casale Daviddi

Over Casale Daviddi

Corte Viola, een historische wijngaard gelegen bij Verona, is al meer dan 80 jaar in handen van de Familie Contri, die met trots kwaliteitswijnen produceert voor wijnliefhebbers over de hele wereld. Gedurende al die jaren hebben ze een uitstekende reputatie opgebouwd en zijn ze erkend als meesters in hun vak. Een van hun meest geliefde creaties is de populaire 'Corterosso', een wijn die de essentie van het land en de passie van de wijnmakers perfect belichaamt.

Aan de andere kant van Italië, in de Montepulciano DOCG-regio, bevindt zich het domein Casale Davidii. Hier, op ruim 20 hectare land, worden jaarlijks ongeveer 80.000 flessen wijn geproduceerd. De wijngaarden van Casale Davidii liggen op klei- en steengronden, die gunstige eigenschappen hebben zoals een goede waterdoorlatendheid en een uitstekende voedingsbodem voor druivenrassen zoals sangiovese, canaiolo en mammolo.

De combinatie van het unieke terroir en de zorgvuldig gekozen druivenvariëteiten resulteert in wijnen van Casale Davidii die een opmerkelijke expressie van het gebied weerspiegelen. De sangiovese-druiven gedijen prachtig op deze gronden en bieden een rijke en complexe smaakervaring. Daarnaast voegen canaiolo en mammolo hun eigen karakter toe, waardoor de wijnen een prachtige balans en harmonie bereiken.

Bij Budgetwijnen.nl zijn we verheugd om wijnen van zulke geweldige wijnhuizen zoals Corte Viola en Casale Davidii in ons assortiment te hebben. We delen de passie van de Familie Contri en Casale Davidii om wijnen van uitzonderlijke kwaliteit te produceren. Het is onze missie om deze prachtige wijnen toegankelijk te maken voor wijnliefhebbers overal ter wereld. We nodigen u graag uit om de buitengewone smaken en het vakmanschap van deze wijnen te ervaren en uw wijnervaring naar een hoger niveau te tillen.