Wijnadvies nodig? Bel of mail ons gerust!

 

Uw winkelmandje is leeg.

You're currently on:

You're currently on:

Castel Firmian Sauvignon Blanc

Castel Firmian Sauvignon Blanc

Normale prijs € 9,95

Budgetprijs € 7,95

    • Reward Points Door dit product aan te schaffen spaart u 8 Budgetzegels

SNEL OVERZICHT

Castel Firmian Sauvignon Blanc is een droge sauvignon uit Trentino. Lichte kleur en geur met typische sauvignon kenmerken zoals gras, citrus en exotisch fruit. Sappig en fris met goede balans, met citrus en een licht kruidige smaak.
Mooie wijnen en erg voordelig. Vriendelijke klantenservice
en snelle afhandeling. Ga zo door!

Hans Bongers - Emmeloord

Details

Castel Firmian Sauvignon Blanc is een droge sauvignon uit Trentino. Lichte kleur en geur met typische sauvignon kenmerken zoals gras, citrus en exotisch fruit. Sappig en fris met goede balans, met citrus en een licht kruidige smaak.

Serveer Castel Firmian Sauvignon Blanc op 8-10 graden. De Castel Firmian Sauvignon Blanc MezzaCorona is geschikt als apéritief en bij salades met fruit of vis zoals een Salade Niçoise. Ook heerlijk bij zeevruchten, een gebakken platvisje of kalfsvlees met een lichte saus.

MezzaCorona, gesticht in 1904, was een van de allereerste coöperaties in Italië. Tegenwoordig staat de naam MezzaCorona voor een groep wijnbedrijven van het hoge noorden tot het diepe zuiden van Italië. Wie MezzaCorona zegt, zegt niettemin onmiddellijk Trentino. En omgekeerd. MezzaCorona controleert daar en in het aangrenzende Alto Adige zo'n 2400 hectare wijngaarden. Trentino ligt in het noorden van Italië tussen Verona en de Alpen waar de wijnbouw geconcentreerd is in het dal van de Adige. Kenmerkend voor de streek is een behoorlijk gevarieerde aanplant met als bekendste druif de immens populaire pinot grigio. Tot het assortiment van MezzaCorona behoren vanzelfsprekend enkele van zulke Pinot Grigio's en daarnaast ook enkele bijzondere regionale rode specialiteiten zoals Lagrein en Teroldego Rotaliano.

Aanvullende Informatie

Wijnland Italië
Wijnstreek Veneto
Jaar 2014, 2015
Alcoholpercentage 13,0%
Inhoud 75 cl.
Spijscombinatie BBQ, Kalfsvlees, Pizza, Tapas, Vis
Drinkmoment(en) Aperitief, Diner, Ieder moment, Op het terras

Waarom Budgetwijnen.nl

Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste sommeliers en vinologen en zijn afkomstig van de meest toonaangevende wijnhuizen ter wereld.

Lees meer...

 

veilig betalen

Contact

Tel: +31 (0)85 - 273 75 22   
E-mail: info@budgetwijnen.nl

Winkel/Postadres: Eibergsestraat 4 / Postbus 217 7480 AE Haaksbergen

Budgetwijnen.nl is onderdeel van Ready2Shop | Webshops en beschikt over een drank- en horecavergunning