Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Catz Dry Gin 0,70LTR

(0 reviews)
Catz Dry Gin is ontwikkeld en gedestilleerd door 1 van de oudste van Nederland. Hierbij staan traditie en vakmanschap hoog in het vaandel.
  • Koop 6 voor
    € 37,95
  • Koop 12 voor
    € 37,35
  • Koop 18 voor
    € 36,70
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Catz Dry Gin 0,70LTR

Catz Dry Gin is ontwikkeld en gedestilleerd door 1 van de oudste van Nederland. Hierbij staan traditie en vakmanschap hoog in het vaandel. Het bedrijf mag als 1 van de weinigen het predicaat World Class Distillery dragen. Al ruim 225 jaar wordt in de distilleerderij in Schiedam gin gemaakt in kleine koperen pot stills. Hier word de basis gelegd voor hun jenevers. De Catz dry gin is heerlijk te drinken met ijsblokjes. Knijp vervolgens een partje limoen uit in het glas. Combineer deze ging met premium tonic en voeg een roer staafje van zoethout toe.

De traditionele Gin klassieker

Catz Dry Gin is een gin die teruggrijpt naar de traditionele stijl van ginproductie. Het staat bekend om zijn klassieke smaak en hoogwaardige ingrediënten. Deze gin heeft een droog en evenwichtig smaakprofiel met prominente jeneverbesnoten, aangevuld met hints van citrus en diverse kruiden. Het is een gin die zich goed leent voor zowel klassieke als moderne gincocktails.

Catz Gin

Catz Dry Gin is een Nederlandse gin die wordt gedistilleerd in Schiedam bij een van Nederlands oudste distilleerderijen. Dit nieuwe product steekt ver uit boven de reguliere gin soorten. Zowel in een gin & tonic als in cocktails geeft Catz Gin karakter. Het resultaat van een unieke samenwerking tussen CATZ en één van de oudste familie bedrijven van Nederland met meer dan 225 jaar ervaring. Gedistilleerd bij Herman Jansen in Schiedam. Maak ook kennis met de overige dranken van Catz Gin.

Meer informatie
Soort Fleurig & Floraal
Merk Catz
Land Nederland
Artikelnummer 20170162G
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op