Wijnadvies nodig? Bel of mail ons gerust!

 

Uw winkelmandje is leeg.

You're currently on:

Chateau Montifaud Cognac

Château Montifaud ligt midden in het gebied van de cognac, regio fine champagne, in de plaats Jarnac.  De familie Vallet van het Château Montifaud, produceert in de sesde generatie cognacs alleen van eigen wijngaarden met ca. 57 hectare, die zij in de beste percelen in de appelations 'Fine Petite Champagne en Fine Grande Champagne' controlée bezitten. Hier ontstaat hoog geclassificeerde krachtige cognac van fijn geslepen structuur met een vuurwerk van aromen. Een cognac met intensief en lange nagalm.

In de vakmedia wordt Château Montifaud als "wereldwijs, vol gerijpt" beschreven. Hierbij komen kracht en vuur zonder te zwaar te zijn. Verder worden meerdere "imponerende aromagolven geattesteerd". De oogstjaren 1963, 1965 en 1967 zijn tot een ongeëvenaarde assemblage versmolten. Château Montifaud produceert geen massa, maar een voor deze toplocatie typische fijne cognac's met uitzonderlijke balans en ongeëvenaarde bloemengeur. Bestel Cognac van Château Montifaud NU zeer betaalbaar online bij Budgetwijnen.nl | Ook het adres voor alle cognac specialiteiten!

Waarom Budgetwijnen.nl

Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste sommeliers en vinologen en zijn afkomstig van de meest toonaangevende wijnhuizen ter wereld.

Lees meer...

 

veilig betalen

Contact

Tel: +31 (0)85 - 273 75 22   
E-mail: info@budgetwijnen.nl

Winkel/Postadres: Spoorstraat 14 / Postbus 217 7480 AE Haaksbergen

Budgetwijnen.nl is onderdeel van Ready2Shop | Webshops en beschikt over een drank- en horecavergunning