Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Chemin des Lions

3 producten
Sorteer op

Chemin des Lions

Onze keuze voor dit prachtige merk

Budgetwijnen.nl presenteert met trots Chemin des Lions, een assortiment heerlijke en betaalbare wijnen uit het zuiden van Frankrijk. De wijnen zijn vernoemd naar de paden, ofwel de "chemins", tussen de wijnranken waarop de wijnboer en zijn team regelmatig lopen om de wijngaarden te inspecteren en te onderhouden. Tijdens het groeiseizoen worden deze paden veelvuldig gebruikt om de druiven te controleren op hun rijpheid en uiteindelijk te oogsten.

De wijngaarden van Chemin des Lions liggen ideaal gesitueerd bij de "Golfe du Lion", een grote zeebaai in het noordwesten van de Middellandse zee met zeer belangrijke maritieme en mediterrane invloed op de wijngaarden. Dit microklimaat zorgt voor koele lucht die wordt aangevoerd in dit zonovergoten deel van Frankrijk, wat de wijnen verfijnder en eleganter maakt. Kortom, een uitgelezen klimaat voor verrassende wijnen.

De wijnen van Chemin des Lions zijn niet alleen heerlijk, maar ook zeer betaalbaar en toegankelijk voor iedereen. Dit assortiment biedt wijnen in verschillende smaken en stijlen, van licht en fruitig tot vol en krachtig. Budgetwijnen.nl heeft deze wijnen speciaal geselecteerd vanwege hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en we zijn er dan ook trots op om deze wijnen aan te bieden aan onze klanten.