ChocoVine - Chocoladewijn

Choco Vine is een heerlijke chocoladewijn, waarbij je al tijdens het schenken de volle chocolade geur ruikt. Deze gekoelde fluweelzachte rode wijn zal u verwennen en streelt uw smaakpapillen met zijn zachte karakter. Deze chocolade smaak is langdurig en geeft een intens gevoel van gezelligheid en ontspanning. Choco Vine is een combinatie van Franse Cabernet Sauvignon en chocolade uit Nederland.
Normale prijs € 10,95 Speciale prijs € 8,90
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
1801562
  • Koop 6 voor € 8,85 per fles
  • Koop 12 voor € 8,75 per fles
  • Koop 18 voor € 8,65 per fles

Choco Vine - Chocoladewijn

Choco Vine is een heerlijke chocoladewijn, waarbij je al tijdens het schenken de volle chocolade geur ruikt. Deze gekoelde fluweelzachte rode wijn zal u verwennen en streelt uw smaakpapillen met zijn zachte karakter. Deze chocolade smaak is langdurig en geeft een intens gevoel van gezelligheid en ontspanning. Choco Vine is een combinatie van Franse Cabernet Sauvignon en chocolade uit Nederland.

Chocoladewijn   

Chocoladewijn is helemaal hot! En zeg nou zelf, chocolade en wijn gaan toch hand in hand. Choco Vine is een fluweelzachte rode wijn gemaakt van heerlijke Cabernet Sauvignon druiven uit Frankrijk en Hollandse chocolade. Drink Choco Vine gekoeld en beleef de ultieme smaaksensatie.

Maak ook kennis met de overige wijnen van Chocoladewijn uit Nederland.

Meer informatie
Inhoud 0,75 liter
Alcoholpercentage 8,0%
Spijscombinatie N.V.T.
Drinkmoment(en) N.V.T.
Inhoud 75 cl.
Wijnland Duitsland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:ChocoVine - Chocoladewijn