Wijnadvies nodig? Bel of mail ons gerust!

 

Uw winkelmandje is leeg.

You're currently on:

You're currently on:

Chocolate Block BUDGETBOX

Chocolate Block BUDGETBOX

Normale prijs € 27,95

Budgetprijs € 19,95

  • Koop 6 voor € 18,95 per fles   
  • Koop 12 voor € 18,75 per fles   
    • Reward Points Door dit product aan te schaffen spaart u 20 Budgetzegels

SNEL OVERZICHT

The Chocolate Block is een geheel eigen wijn binnen Boekenhoutskloof. Het komt voort uit het project om de potentie van nieuwe percelen te ontdekken. Voorop staat het produceren van een wijn van wereldklasse. The Chocolate Block is heerlijk met een malse steak van de grill of pittige Charcuterie. Leg de wijn voor het drinken een half uurtje in de koelkast om het fruit nog wat beter naar voren te krijgen.


The wine with secrets to keep!

Om de drukte te vermijden in de winkel, toch maar eens
een online bestelling geplaatst. Ik had dit al jaren eerder moeten doen!

Rob Hoorman - Amsterdam

Details

The Chocolate Block is een geheel eigen wijn binnen Boekenhoutskloof. Het komt voort uit het project om de potentie van nieuwe percelen te ontdekken. Voorop staat het produceren van een wijn van wereldklasse. De druiven komen van percelen die op verschillende locaties liggen. De Grenache komt van zeer oude stokken (de oudste stokken van Zuid-Afrika) die op een zanderige ondergrond staan. Dit zorgt voor perfecte rijping van de druiven. De Cinsault komt weer van granieten bodems. Uiteindelijk worden de verschillende druiven bij elkaar gebracht voor een unieke blend waarbij Syrah de belangrijkste druif is.

De naam doet vermoeden dat de wijn een echte blockbuster is. Veel van alles met duidelijke pure chocolade tonen. In de praktijk valt dit mee. De wijn is niet vermoeiend en heeft genoeg frisheid. Proeven we iets van Europa hierin terug? In de geur mooie tonen van specerijen en pruimen. Heerlijk donker bosfruit en zelfs wat bloesem. De wijn heeft een goede zuurgraad en heerlijke rijpe tannines.

The Chocolate Block is heerlijk met een malse steak van de grill of pittige Charcuterie. Leg de wijn voor het drinken een half uurtje in de koelkast om het fruit nog wat beter naar voren te krijgen.

The wine with secrets to keep!

"Een beest van een wijn!" 4,5 van de 5 sterren!

Aanvullende Informatie

Wijnland Zuid-Afrika
Wijnstreek Franschhoek
Jaar 2016
Alcoholpercentage 13,5%
Inhoud 75 cl.
Spijscombinatie Gegrild vlees, Harde Kazen, Lamsvlees, Rood vlees, Wild
Drinkmoment(en) Diner, Iets te vieren

Waarom Budgetwijnen.nl

Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste sommeliers en vinologen en zijn afkomstig van de meest toonaangevende wijnhuizen ter wereld.

Lees meer...

 

veilig betalen

Contact

Tel: +31 (0)85 - 273 75 22   
E-mail: info@budgetwijnen.nl

Winkel/Postadres: Eibergsestraat 4 / Postbus 217 7480 AE Haaksbergen

Budgetwijnen.nl is onderdeel van Ready2Shop | Webshops en beschikt over een drank- en horecavergunning