Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Ciroc Vodka 0,70LTR

(0 reviews)
De Ciroc Vodka is een Ultra-Premium Vodka die gedistilleerd wordt van fijne Franse druiven voor een prachtige, frisse, vodka-ervaring. De vodka is glutenvrij en heeft in de neus aroma’s van Citrus.
minus plus
  • Koop 6 voor € 30,80
  • Koop 12 voor € 30,20
  • Koop 18 voor € 29,60
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Ciroc Vodka Orignal

De Ciroc Vodka is een Ultra-Premium Vodka die gedistilleerd wordt van fijne Franse druiven voor een prachtige, frisse, vodka-ervaring. De Wodka is glutenvrij en heeft in de neus aroma’s van Citrus. De vodka heeft een gladde smaak en is lichtzoet. De vodka heeft een scherpe en schone afdronk. In tegenstelling tot de meeste vodka’s die uit graan gemaakt is, is CIROC-premium Vodka glutenvrij en gedistilleerd uit fijne Franse druiven; een proces dat geïnspireerd is op meer dan een eeuw van wijnbouwkundigheid en vakmanschap. Het is de fijne Franse druif en de vijfde destillatie die ervoor zorgen dat de CIROC-vodka een onderscheidende smaak heeft met een uitzonderlijk verse citrusvrucht.

Ciroc Vodka, Ultra-Premium Vodka in de mix

Ciroc Original Vodka is buitengewoon veelzijdig en kan worden gebruikt in een breed scala aan cocktails. Het is een populaire keuze voor klassieke mixdrankjes zoals de Vodka Martini, Moscow Mule en Vodka Soda. De fles van Ciroc Original Vodka heeft doorgaans een elegant en modern ontwerp dat de premium aard van de vodka weerspiegelt. Het is een stijlvolle toevoeging aan je drankenkast.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1 liter, 1,75 liter of zelfs 3 liter biedt Coroc Vodka je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Ciroc Vodka bestellen bij Budgetdranken

Ciroc Original Vodka is een uitstekende keuze voor vodka-liefhebbers die op zoek zijn naar een hoogwaardige vodka met een verfijnde smaak. Of je nu van klassieke vodka-cocktails houdt of wilt experimenteren met nieuwe drankjes, Ciroc Original Vodka biedt de perfecte basis. 

Ciroc Vodka

Ciroc Ultra-Premium Vodka wordt van fijne, sappige Franse druiven gemaakt. Deze speciaal geselecteerde druiven geven Ciroc Vodka zijn duidelijk frisse en zachte smaak. Ciroc bestaat uit de beste Mauzac Blanc druiven uit Gaillac, dat is één van oudste en hoogst gelegen wijnbouwgebieden in Frankrijk. Deze druiven rijpen langer en worden bij koelere temperaturen geplukt om zo hun pure frisheid en natuurlijk aroma’s te bewaren. Hierdoor krijgt Ciroc een uniek knapperig, fris en naar citrusvruchten smakend karakter. Ciroc Vodka wordt vijf keer gedistilleerd in de historische Distillerie de Chevanceaux.

Maak ook kennis met de overige dranken van Ciroc Vodka

Meer informatie
Soort Premium Vodka
Merk Ciroc
Land Frankrijk
Artikelnummer 20170261G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op