Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Ciroc Vodka 1LTR

(0 reviews)
De Ciroc Vodka is een van Franse druiven gedistilleerde Ultra-Premium Vodka. De Franse druiven zorgen voor een frisse en prachtige vodka-ervaring. De vodka heeft aroma’s van Citrus en heeft een lichtzoete, gladde smaak.
minus plus
  • Koop 6 voor € 41,75
  • Koop 12 voor € 41,15
  • Koop 18 voor € 40,25
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Ciroc Vodka 1LTR

De Ciroc Vodka is een van Franse druiven gedistilleerde Ultra-Premium Vodka. De Franse druiven zorgen voor een frisse en prachtige vodka-ervaring. De vodka heeft aroma’s van Citrus en heeft een lichtzoete, gladde smaak. De wodka heeft een schone en scherpe afdronk en is een glutenvrije drank. De frisse, elegante en zachte smaak van Cîroc maakt deze vodka perfect voor het maken van stijlvolle martini's en andere cocktails. Omdat Cîroc is gemaakt van druiven, is het ideaal te combineren.

Ciroc Vodka Original

De herkomst van de Ciroc Vodka ligt in Frankrijk. Hier wordt de Ciroc Vodka gemaakt van fijne, sappige Franse druiven. Dit in tegenstelling tot andere wodka’s die van graan worden gemaakt. De druiven die worden gebruikt zijn de beste Mauzac Blanc druiven die in Gaillac worden geteeld. De Mauzac Blanc druiven rijpen langer en worden bij koele temperaturen geplukt om zo de hun frisheid en pure aroma’s te behouden. Hierdoor krijgt de Ciroc vodka een fris, uniek knapperig en naar citrusvruchten smakend karakter. Deze Ciroc-wodka wordt gemaakt via speciale processen die bijna uitsluitend worden gebruikt door de grootste wijnproducenten. Hierdoor blijft de unieke frisheid van de wodka behouden en wordt het fruitige karakter nog eens benadrukt.

De alcohol verkregen uit Mauzac Blanc- en Ugni Blanc-druiven wordt vier keer gedistilleerd voordat het wordt gemengd. De laatste distillatie vindt plaats in een distilleerderij in familiebezit op het Franse platteland. Hier wordt Cîroc met de hand gemaakt in traditionele koperen ketel. De distillatie in de ketel geeft Ciroc Vodka een zachte textuur, maar het unieke gebruik van de druiven en de koude gisting zijn de sleutel tot zijn zeer lichte, elegante en aromatische frisheid.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1,75 liter of zelfs 3 liter biedt Coroc Vodka je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Ciroc Vodka

Ciroc Ultra-Premium Vodka wordt van fijne, sappige Franse druiven gemaakt. Deze speciaal geselecteerde druiven geven Ciroc Vodka zijn duidelijk frisse en zachte smaak. Ciroc bestaat uit de beste Mauzac Blanc druiven uit Gaillac, dat is één van oudste en hoogst gelegen wijnbouwgebieden in Frankrijk. Deze druiven rijpen langer en worden bij koelere temperaturen geplukt om zo hun pure frisheid en natuurlijk aroma’s te bewaren. Hierdoor krijgt Ciroc een uniek knapperig, fris en naar citrusvruchten smakend karakter. Ciroc Vodka wordt vijf keer gedistilleerd in de historische Distillerie de Chevanceaux.

Maak ook kennis met de overige dranken van Ciroc Vodka

Meer informatie
Soort Premium Vodka
Merk Ciroc
Land Frankrijk
Artikelnummer 20170262G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op