Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Coebergh Classic Bessen 1LTR

(0 reviews)
Coebergh Classic Bessen wordt gemaakt op basis van vers rood fruit. Alle varianten worden op natuurlijke wijze bereid en hebben de zacht frisse smaak van rood fruit.
minus plus
  • Koop 6 voor € 13,65
  • Koop 12 voor € 13,35
  • Koop 18 voor € 13,20
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Coebergh Classic Bessen 1LTR

Coebergh Classic Bessen wordt gemaakt op basis van vers rood fruit. Alle varianten worden op natuurlijke wijze bereid en hebben de zacht frisse smaak van rood fruit. Coebergh Classic Bessen staat bekend om zijn intense en rijke smaak van zwarte bessen. De fruitjenever heeft een zoet profiel dat goed in balans is met de fruitige tonen. De smaak is herkenbaar en maakt het drankje geschikt voor allerlei momenten.

Intense Bessensmaak

De drank staat bekend om zijn intense bessensmaak. Het is zoet en fruitig, waarbij de smaak van zwarte bessen duidelijk naar voren komt. Dit maakt het een populaire keuze voor liefhebbers van fruitige en zoete drankjes. De likeur wordt gemaakt met een zorgvuldig geselecteerde mix van ingrediënten, waaronder zwarte bessen. Het productieproces omvat mogelijk het destilleren van de bessen en het toevoegen van suiker of andere zoetstoffen om de kenmerkende zoete smaak te bereiken.

Coebergh Classic Bessen puur of in de mix

Coebergh Classic Bessen kan op verschillende manieren worden genoten. Veel mensen drinken het puur als een digestief, maar het kan ook worden gebruikt als ingrediënt in cocktails. De zoete en fruitige tonen lenen zich goed voor creatieve mixdrankjes. Je kunt Coebergh Classic Bessen serveren met ijs voor een verfrissende ervaring. Daarnaast is het een veelgebruikt ingrediënt in cocktails, zoals de klassieke "Coebergh Bessen Martini" of "Coebergh Bessen Spritz."

Coebergh 

Coebergh Classic Bessen is vernoemd naar de oprichter van de distilleerderij, Walraven Coebergh. De distilleerderij zelf heeft een lange geschiedenis en werd opgericht in 1864 in Tilburg, Nederland. Sindsdien is het uitgegroeid tot een bekende naam in de Nederlandse drankindustrie. De distilleerderij Coebergh staat bekend om zijn vakmanschap en de productie van verschillende likeuren. De likeur draagt bij aan de rijke traditie van likeurconsumptie in Nederland, waar een verscheidenheid aan gearomatiseerde likeuren populair is. Naast de Classic Bessen-likeur heeft het assortiment van Coebergh mogelijk andere bekende varianten. 

Ontdek ook de overige dranken van Coebergh.

Meer informatie
Soort Fruit Jenever
Merk Coebergh
Land Nederland
Artikelnummer 20170983G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op