Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Cointreau Likeur 0,70LTR

(0 reviews)
Cointreau is een overheerlijke likeur die gemaakt wordt van een vijftal verschillende sinaasappelsoorten. Van deze sinaasappels worden uitsluitend de schillen gebruikt.
minus plus
  • Koop 6 voor € 21,65
  • Koop 12 voor € 21,05
  • Koop 18 voor € 20,75
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Cointreau 0.70LTR

Cointreau is een overheerlijke Franse likeur die gemaakt wordt van een vijftal verschillende sinaasappelsoorten. Van deze sinaasappels worden uitsluitend de schillen gebruikt. Nadat de sinaasappels geplukt zijn worden de schillen verwijderd. De schillen worden vervolgens gedroogd in de zon en naar de fabriek in Frankrijk gebracht. Hier worden de schillen in alcohol geweekt, waardoor het zijn authentieke smaak krijgt. De likeur heeft een alcoholpercentage van 40%. De sinaasappels zijn voornamelijk afkomstig uit Spanje en Haïti.

De iconische sinaasappellikeur

Cointreau is een premium likeur die voor het eerst werd geproduceerd in Frankrijk in de 19e eeuw. Het staat bekend om zijn heldere sinaasappelsmaak en veelzijdigheid in cocktails. Cointreau heeft een kenmerkende sinaasappelsmaak die wordt verkregen uit de schillen van zowel zoete als bittere sinaasappels. Het heeft een verfrissende en fruitige smaak met een subtiele zoetheid en een lichte hint van citrus. De fles heeft een elegant en klassiek ontwerp dat de rijke geschiedenis en Franse afkomst van deze likeur weerspiegelt. Het is een stijlvolle en tijdloze toevoeging aan je drankenkast.

Cointreau cocktails

Cointreau is een veelgebruikt ingrediënt in tal van klassieke cocktails, waaronder de beroemde Margarita en Cosmopolitan. Het kan ook puur worden genoten over ijs of worden gebruikt in mixdrankjes en desserts. Een voorbeeld van een heerlijke cocktail die met deze Cointreau Likeur kan worden gemaakt is de Cointreau Fizz. Hiervoor is nodig 5CL Cointreau, 2CL vers limoensap en 10CL bruisend water. Om de cocktail te maken vul je een glas met ijsblokjes en wordt de Cointreau en het verse limoensap toegevoegd. Vervolgens wordt het bruiswater toegevoegd en is deze heerlijke cocktail klaar om op te drinken!

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1 liter biedt Cointreau je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Franse Rémy Cointreau Group

De Rémy Cointreau Group heeft een lange en trotse geschiedenis in de productie van gedistilleerde dranken, met een nadruk op cognac. Het begon met Rémy Martin, die een van 's werelds meest bekende cognacmerken oprichtte. Naast Rémy Martin omvat het portfolio van de Rémy Cointreau Group ook andere premium merken zoals Cointreau (sinaasappellikeur), Mount Gay (rum), Metaxa (brandewijn), Bruichladdich (single malt whisky), en meer. De Rémy Cointreau Group blijft een belangrijke speler in de wereld van gedistilleerde dranken en likeuren, met een erfenis van kwaliteit en traditie die teruggaat tot de 18e eeuw. Het blijft zich aanpassen aan de moderne markt en smaakvoorkeuren, terwijl het tegelijkertijd vasthoudt aan zijn ambachtelijke principes en vakmanschap.

 

Meer informatie
Soort Koffie likeur
Merk Cointreau
Land Frankrijk
Artikelnummer 20170462G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op