Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Colombelle Wijn

5 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 6,70
Normale prijs € 7,70
Speciale prijs € 6,75
Normale prijs € 7,75
Speciale prijs € 6,30
Normale prijs € 7,25
Speciale prijs € 6,30
Normale prijs € 7,25
Speciale prijs € 6,30
Normale prijs € 7,25

Colombelle wijnen

Frans Wijnhuis Colombelle

Producteurs Plaimont, bekend van de Colombelle wijnen, is de locomotief van de Sud-Ouest en een van de meest innovatieve wijnbedrijven van heel Frankrijk. Met 1000 aangesloten vignerons, circa 5.250 hectare wijngaard en een productie van ongeveer 385.000 hectoliter is Producteurs Plaimont de grootste speler in de Sud-Ouest. Het bedrijf is in 1979 ontstaan uit de samenwerking van drie kelders in de Gers: Plaisance, Aignan en Saint-Mont. In 1999 hebben zich ook de caves van Condom en Cazaubon aangesloten.

Best Value Colombelle wijn

Het wijnhuis staat bekend om zijn kwaliteit. Een bijzonder grote wijnmaker waarbij prijs-kwaliteit bijzonder hoog in het vaandel staat! Niet voor niets hebben onder andere de Colombelle Blanc en Colombelle Rosé beiden een score van 85 punten behaald in de gerenommeerde gids Wine Spectator. Hiernaast zijn beide wijnen gekwalificeerd als een "Best Value" wijn.

Colombelle wijn bestellen bij Budgetwijnen

Uiteraard heeft Budgetwijnen de beste Colombelle wijnen voor u geselecteerd. Indien u vragen over de wijnen of het bestelproces heeft, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!