Colombian Aged Gin Dictador Treasure 0,70LTR

Colombian Aged Gin Dictador Treasure is gebaseerd op de unieke Colombiaanse Mandarijn en Citroen. Door deze vruchten goed te combineren wordt er een goede balans gecreëerd.
Normale prijs € 35,95 Speciale prijs € 31,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170168

Colombian Aged Gin Dictador Treasure is gebaseerd op de unieke Colombiaanse Mandarijn en Citroen. Door deze vruchten goed te combineren wordt er een goede balans gecreëerd. De basis voor deze Colombiaanse gin is de neutrale geest die tot vijf keer toe uit suikerriet is gedestilleerd.  Bessen, planten, kruiden en citrusvruchten worden in combinatie met het verouderingsproces samengevoegd om een unieke gin te creëren . Om ervoor te zorgen dat de Gin zijn authentieke smaakt krijgt wordt de gin voor 25 weken in eikenvaten bewaard. Hierdoor krijgt de Gin zijn versheid en gladheid. De gin is heerlijk met een aantal ijsblokjes. 

Dictador Gin

Dictador gin is een premium merk onder de gin's. Een waardevolle unieke smaak met limoen, tangreine en mandarijnen is het gevolg van een eeuwenoud heerlijk recept. De basis voor iedere gin is ook bij Dictador de jeneverbes. Meerdere ingrediënten vormen samen een exotisch fragment. De afdronk van dit merk is fris met aroma's van munt. De neutrale smaak is te danken aan het feit dat deze gin vijf keer gedistilleerd wordt met suiker.

Maak ook kennis met de overige dranken van Dictador Gin

Meer informatie
Categorie Zacht & Zoet
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 43%
Merk Dictador
Land Colombia
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Colombian Aged Gin Dictador Treasure 0,70LTR
Uw waardering