Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Colombian Aged Gin Dictador Treasure 0,70LTR

(0 reviews)
Colombian Aged Gin Dictador Treasure is gebaseerd op de unieke Colombiaanse Mandarijn en Citroen. Door deze vruchten goed te combineren wordt er een goede balans gecreëerd.
minus plus
  • Koop 6 voor € 36,55
  • Koop 12 voor € 35,95
  • Koop 18 voor € 35,35
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Colombian Aged Gin Dictador Treasure 0,70LTR

Colombian Aged Gin Dictador Treasure is gebaseerd op de unieke Colombiaanse Mandarijn en Citroen. Door deze vruchten goed te combineren wordt er een goede balans gecreëerd. De basis voor deze Colombiaanse gin is de neutrale geest die tot vijf keer toe uit suikerriet is gedestilleerd. Bessen, planten, kruiden en citrusvruchten worden in combinatie met het verouderingsproces samengevoegd om een unieke gin te creëren. Om ervoor te zorgen dat de Gin zijn authentieke smaakt krijgt wordt de gin voor 25 weken in eikenvaten bewaard. Hierdoor krijgt de Gin zijn versheid en gladheid. De gin is heerlijk met een aantal ijsblokjes. 

Een Colombiaans erfgoed van smaak en rijkdom

Colombian Aged Gin Dictador Treasure is een uitzonderlijke gin met een intrigerend karakter en een verhaal dat teruggaat naar het erfgoed van Dictador, een Colombiaans merk dat oorspronkelijk bekendstond om zijn rumproductie. Het zachte smaakprofiel van Dictador Treasure Gin is complex en intrigerend. De citrusachtige frisheid en de subtiele kruidigheid maken het een uitstekende keuze voor fijnproevers. Deze gin kan op verschillende manieren worden genoten. Sommige mensen geven er de voorkeur aan om hem puur te drinken om de complexe smaken ten volle te benutten, terwijl anderen hem gebruiken als basis voor hoogwaardige cocktails en mixdrankjes.

Dictador Gin

Dictador gin is een premium merk onder de gin's. Een waardevolle unieke smaak met limoen, tangreine en mandarijnen is het gevolg van een eeuwenoud heerlijk recept. De basis voor iedere gin is ook bij Dictador de jeneverbes. Meerdere ingrediënten vormen samen een exotisch fragment. De afdronk van dit merk is fris met aroma's van munt. De neutrale smaak is te danken aan het feit dat deze gin vijf keer gedistilleerd wordt met suiker.

Maak ook kennis met de overige dranken van Dictador Gin

Meer informatie
Soort Zacht & Zoet
Merk Dictador
Land Colombia
Artikelnummer 20170168G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op