Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Commander Black Rum 0,70LTR

(0 reviews)

Commander Black Rum is een fijne, zachte, bruine rum. Hij is gerijpt in eikenhouten vaten. Deze simpele bruine rum staat bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De rum is lichtzoet van smaak en wordt vaak gedronken in combinatie met cola.

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Commander Black Rum is een simpele bruine rum. Deze rum is gerijpt op eikenhouten vaten. Commander Brown staat bekend om zijn goede prijs-kwaliteitsverhouding. Naast de bruine rum, hebben wij ook de witte rum van Commander in ons assortiment. Commander Black Rum heeft een zachte, fijne, licht zoete smaak. Deze bruine rum wordt veel gebruikt in de mix met cola.

Commander Rum

Distilleerderij Cooymans is een Nederlands bedrijf dat opgericht is in 1828. Cooymans is over de hele wereld bekend om zijn perfecte mix van traditionele en ultramoderne productiemethoden. In 1828 richtte Johannes Gerardus Cooymans de distilleerderij op, die nog steeds de originele bedrijfsnaam draagt. Tegenwoordig produceren ze een compleet assortiment in sterke dranken.

Maak ook kennis met de overige dranken van Commander Rum.

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Commander
Land Nederland
Artikelnummer 20170057
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op