Compagnie des Indes Jamaica Rum 5 Years Old 0,70LTR

Compagnie des Indes Jamaica Rum 5 Years Old wordt gemaakt van vier verschillende, gedistilleerde rum soorten. Deze geblende "Dark Rum" is gebotteld op een sterkte van 57% alcohol.

Bij het drinken komen aroma's van bananen en vergiste vruchten de neus binnen zweven. Daarna volgt een milde afdronk met tinten van citrus en karamel.

Normale prijs € 39,95 Speciale prijs € 37,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170061

Compagnie des Indes Jamaica Rum 5 Years Old is een geblende rum die gebotteld is op een alcoholpercentage van 57%. Deze rum is samengesteld uit vier verschillende, gedistilleerde rum soorten. Aroma's van bananen en vergiste vruchten komen duidelijk naar voren. In de afdronk blijven tonen van karamel en citrus lang aanwezig.

Compagnie des Indes Rum

Compagnie des Indes nodigt u uit om fantastische rums van verbazingwekkende stijlen uit verschillende landen van over de hele wereld te ontdekken. Ontdek de krachtige, rijke smaak van een traditioneel rumland Jamaica als het gaat om onze Jamaica Navy Strength. Compagnie des Indes geeft de authentieke smaak van rum terug, en dat is veel meer dan alleen maar 'zoet' zijn. Onze rum vertegenwoordigt de oorsprong van elk land en inspireert door hun diversiteit aan smaken - daarom hebben we geen toevoegingen of suiker nodig.

Maak ook kennis met de overige dranken van Compagnie des Indes Rum.

Meer informatie
Categorie Dark rum
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 57%
Merk Compagnie Des Indes
Land Jamaica
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Compagnie des Indes Jamaica Rum 5 Years Old 0,70LTR
Uw waardering