Companhia del Vinhos Invencível

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Over dit Wijnmerk:

Rita Marques, een vooraanstaande wijnmaker uit Portugal, en Marc Kent, een gerenommeerde naam in de Zuid-Afrikaanse wijnindustrie, hebben gedurende vele jaren een vruchtbare samenwerking opgebouwd. Ze hebben gezamenlijke wijnprojecten uitgevoerd, zowel in Portugal als in Zuid-Afrika. In 2020 hebben ze een opmerkelijke nieuwe fase in hun samenwerking bereikt: de aankoop van een wijngaard in Casais do Douro, Portugal, waar ze nu hun eigen gezamenlijke wijnen produceren.

Deze samenwerking tussen twee toonaangevende wijnmakers symboliseert de samensmelting van vakmanschap, expertise en passie voor het maken van uitzonderlijke wijnen. Rita Marques staat bekend om haar innovatieve benadering en toewijding aan de Portugese wijnbouw, terwijl Marc Kent een reputatie heeft opgebouwd als een visionair in de Zuid-Afrikaanse wijnscene. Door hun krachten te bundelen, streven ze ernaar om wijnen van ongekende kwaliteit en karakter te creëren die de grenzen van vakmanschap verleggen en internationale erkenning genieten.

De Invincible Number Two Douro Red

De Invincible Number Two Douro Red is een uitstekende rode wijn afkomstig uit de prachtige wijnstreek Douro in Portugal. Geproduceerd door het gerenommeerde merk Companhia del Vinhos Invencível, is deze wijn een ware traktatie voor liefhebbers van volle en krachtige rode wijnen. De wijn wordt gemaakt van een selectie diverse druivensoorten die gedijen in het unieke terroir van Douro.

Met zijn volle en krachtige smaakprofiel komt de Invincible Number Two Douro Red volledig tot zijn recht bij gerechten zoals rood vlees en wit vlees. De combinatie van rijke smaken en geconcentreerde aroma's maakt deze wijn een uitstekende keuze om te genieten van een gastronomische ervaring.

Elke fles Invincible Number Two Douro Red heeft een inhoud van 75 cl, wat gelijk staat aan ongeveer zes glazen wijn. Voor degenen die willen genieten van deze prachtige wijn, is het mogelijk om deze te bestellen in een meervoud van zes flessen. Met zijn uitstekende kwaliteit en karakteristieke eigenschappen belichaamt de Invincible Number Two Douro Red de rijke wijncultuur van Douro en is het een aanwinst voor elke wijnliefhebber die op zoek is naar een indrukwekkende en smaakvolle rode wijnervaring.

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken