Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Contri Spumanti

1 product
Sorteer op
Speciale prijs € 8,59 Normale prijs € 9,90

Contri Spumanti

Contri Spumanti: een toonaangevende producent van mousserende wijnen

Contri Spumanti is een gevestigde Italiaanse producent van mousserende wijnen, gelegen in Veneto. Sinds de oprichting in 1895 heeft het bedrijf een lange geschiedenis van het produceren van hoogwaardige mousserende wijnen. Ze maken gebruik van de traditionele methode, ook bekend als de "metodo classico", waarbij de tweede gisting in de fles plaatsvindt, wat resulteert in een mousserende wijn van uitzonderlijke kwaliteit. Hoewel deze methode zeer arbeidsintensief en tijdrovend is, heeft het bedrijf zichzelf bewezen door de jaren heen met de productie van verschillende soorten mousserende wijnen, waaronder de populaire Prosecco, Franciacorta en Trento DOC.

Prosecco, gemaakt van de Glera-druif, staat bekend om zijn frisse, fruitige smaken. Franciacorta, gemaakt van Chardonnay- en Pinot Nero-druiven, heeft complexe, rijpe smaken. Trento DOC, gemaakt van Chardonnay en Pinot Nero-druiven, staat bekend om zijn elegante en verfijnde smaken. Contri Spumanti heeft een reputatie opgebouwd als een toonaangevende producent van mousserende wijnen van hoge kwaliteit die wereldwijd worden geëxporteerd en te vinden zijn op de wijnkaarten van vele restaurants en bars. Over de Glera-Druif is ook een blog geschreven op onze Blogpagina.

Het bedrijf werkt nauw samen met lokale wijnboeren om de beste druiven te selecteren voor hun mousserende wijnen en maakt gebruik van moderne technologieën en apparatuur om de kwaliteit van hun wijnen te waarborgen. Ze maken ook stille wijnen, waaronder een Pinot Grigio en een Soave. Contri Spumanti is een populair merk onder liefhebbers van mousserende wijnen vanwege de uitstekende kwaliteit van hun wijnen. Het bedrijf heeft meerdere prijzen gewonnen voor hun wijnen.

Contri Spumanti Wijnen Bestellen Bij Budgetwijnen.nl

Bij Budgetwijnen.nl kunt u genieten van een ruime selectie van heerlijke Contri Spumanti wijnen. Onze aanbieding van gratis verzending binnen Nederland bij aankoop van minimaal 12 flessen, maakt het nog makkelijker om uw favoriete wijn te bestellen. Onze betrouwbare bezorgdienst zorgt voor veilige en tijdige levering van uw bestelling, zodat u thuis kunt genieten van de heerlijkste wijnen. Ontdek en bestel nu de meest smaakvolle en betaalbare wijnen op onze website.