Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Coppa Tequila Sunrise 0,70LTR

(0 reviews)
Coppa Tequila Sunrise is misschien wel de meest bekende cocktail die er is! Deze heerlijke Tequila Sunrise serveer je nu vanuit eigen koelkast! Want deze heerlijke cocktail is verkrijgbaar als kant en klare mix.
minus plus
  • Koop 6 voor € 12,55
  • Koop 12 voor € 12,25
  • Koop 18 voor € 12,05
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Coppa Tequila Sunrise 0,70LTR

Coppa Tequila Sunrise is misschien wel de meest bekende cocktail die er is! Deze heerlijke Tequila Sunrise serveer je nu vanuit eigen koelkast! Want deze heerlijke cocktail is verkrijgbaar als kant en klare mix. Coppa Tequila Sunrise heeft een fruitige en verfrissende smaak. Het combineert tequila met sinaasappelsap en grenadine siroop om een Coppa cocktail te creëren die doet denken aan een zonsopgang.

Kant-en-Klaar cocktail gemak met Coppa

Deze mixcocktail is kant-en-klaar, wat betekent dat je geen ingrediënten hoeft te mengen of te schudden. Coppa Tequila Sunrise is ideaal voor mensen die willen genieten van een Tequila Sunrise zonder de moeite te nemen om alle ingrediënten apart te kopen en te mixen. Het is ook handig voor feestjes en sociale bijeenkomsten.

Serveertips Coppa Tequila Sunrise

Je kunt Coppa Tequila Sunrise traditioneel serveren in een hoog glas. Voeg ijs toe voor een verfrissende touch. Resultaat: een karakteristieke kleurverloop van de zonsopgang in je glas! Proost!

Coppa Cocktails 

Coppa Cocktails worden geproduceerd door Toorank Distilleries. Deze distilleerderij is opgericht in 1978 door Metaxa, tot vandaag de dag wordt dit familiebedrijf nog erkend als een van de meest innovatieve en snelst groeiende bedrijf uit Nederland. Het bedrijf opereert vanuit een state-of-the-art productiefaciliteit in Zevenaar én uit een even indrukwekkende locatie in Polen. Bekijk ook de andere varianten cocktails van Coppa.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Coppa
Land Nederland
Artikelnummer 20171014G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op