Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Cordial Licor de Vainilla 0,70LTR

(0 reviews)

De cordial licor de Vainilla is een zeer zacht zoete likeur met een heerlijke vanille smaak. De likeur is gebaseerd op heerlijke citrusvruchten. Hierdoor heeft de drank een zeer zachte smaak.

minus plus
  • Koop 6 voor € 11,90
  • Koop 12 voor € 11,60
  • Koop 18 voor € 11,45
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Cordial Licor de Vainilla 

De Cordial licor de Vainilla is een zeer zacht zoete Spaanse likeur met een heerlijke vanille smaak. De likeur is gebaseerd op heerlijke citrusvruchten. Hierdoor heeft de drank een zeer zachte smaak. Daarnaast heeft de likeur kruidige aroma's. Vanille is een van de meest gewaardeerde specerijen ter wereld vanwege de warme en geruststellende smaak. Licor Cordial Vainilla bevat 31% aan alcohol.

Veelzijdig Cordial Licor de Vainilla

Cordial Licor de Vainilla is een uitstekende aanvulling op cocktails en desserts. Je kunt het gebruiken om een vleugje vanille aan je koffie, cappuccino of latte toe te voegen. Het is ook ideaal om toe te voegen aan cocktails zoals de White Russian, de Espresso Martini of de klassieke Vanilla Martini.

Heerlijke Spaanse Vanille likeur

Vanille-likeur in het Spaans wordt meestal "Licor de Vainilla" genoemd. Dit is een zoete en smaakvolle likeur die de rijke smaak en het aroma van vanille bevat. Het wordt vaak gebruikt als ingrediënt in cocktails, koffiedranken en desserts, en kan ook puur worden genoten als een aperitief of digestief. De Spaanse term "Licor de Vainilla" beschrijft letterlijk vanille-likeur en is een populaire keuze voor liefhebbers van vanille in Spanje en Spaanstalige landen.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Cordial
Land Spanje
Artikelnummer 20170464F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op