Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Crafter's London Dry Gin 0,70LTR

(0 reviews)
Crafter's Gin is een ambachtelijke gin uit Estland geïnspireerd door pure Noordse natuur. In het begin van de 20e eeuw is men in Liviko Estland begonnen met de destillatie van de gin in koperen potten. Deze potten worden vandaag de dag gebruikt om Crafters London Dry te produceren.
minus plus
  • Koop 6 voor € 24,10
  • Koop 12 voor € 23,45
  • Koop 18 voor € 23,15
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Crafters London Dry Gin 0,70LTR

Crafter's Gin is een ambachtelijke gin uit Estland geïnspireerd door pure Noordse natuur. In het begin van de 20e eeuw is men in Liviko Estland begonnen met de destillatie van de gin in koperen potten. Deze potten worden vandaag de dag gebruikt om Crafters London Dry Gin te produceren. De eerste generatie Liviko Gin Masters hebben hun vaardigheden en geheimen doorgegeven zodat de huidige makers een uitzonderlijk goede gin kunnen maken.
Om een opmerkelijke gin te produceren is er in Estland gezocht naar de beste ingrediënten en unieke kruiden. Het resulteert in een uitzonderlijke gin die perfect is voor cocktails. De gin heeft een florale smaak.

Verfijnde Botanische Ervaring uit Estland

De gin wordt geproduceerd in Estland, een land dat bekend staat om zijn ongerepte natuur en rijke flora. De lokale kruiden voegen een onderscheidende Estse smaak toe aan de gin, waardoor het een eerbetoon is aan de unieke omgeving waarin het wordt gemaakt. Crafter's Gin wordt volgens de traditionele London Dry-stijl vervaardigd, wat betekent dat er geen suiker of andere zoetstoffen worden toegevoegd na het distillatieproces. Dit resulteert in een droge gin met een uitgesproken focus op de zuivere smaak van de gebruikte botanicals.

Botanische Mix

Crafter's Gin wordt zorgvuldig gedistilleerd met een uitgebalanceerde selectie van botanische ingrediënten. Traditionele elementen zoals jeneverbes, koriander en engelwortel worden gecombineerd met een verrassende twist van Estse kruiden, waardoor deze gin een unieke smaakbeleving biedt.

Crafter's Gin

De beroemde Crafter's Gin wordt geproduceerd door Liviko's. Liviko's rijke geschiedenis begon meer dan 100 jaar geleden, en de distilleerderij bevindt zich nog steeds trots in hetzelfde historische gebouw in Tallinn waar het allemaal begon. Dit is geen gewone distilleerderij; het is een levend monument van vakmanschap en toewijding aan het distilleren van hoogwaardige dranken. Liviko staat synoniem voor vakmanschap, en elke fles die de distilleerderij verlaat, draagt het stempel van zorgvuldigheid en expertise. Of het nu gaat om de creatie van premium gin, wodka of andere gedistilleerde dranken, Liviko streeft ernaar om een ongeëvenaarde kwaliteit te leveren, geworteld in eeuwenoude tradities. Liviko blijft trouw aan zijn erfgoed en blijft een bastion van distilleerkunst in Estland en ver daarbuiten. De distilleerderij verwelkomt liefhebbers van ambachtelijke dranken om de tijdloze smaken te ervaren die voortkomen uit een eeuw van passie en toewijding.

Maak ook kennis met de overige dranken van Crafters.

Meer informatie
Soort Specerijen & Krachtig
Merk Crafters
Land Estland
Artikelnummer 20170164G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op