Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

De Borgen New Style Genever 0,70LTR

(0 reviews)
De Borgen New Style Genever is een jenever met de nieuwe stijl door de jenever scherper en toegankelijker te maken. Deze nieuw stijl werd toegepast omdat er nieuwe trends in de smaak en distilleermethode kwamen in de 19e eeuw.
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De Borgen New Style Genever

De Borgen New Style Genever is een jenever met de nieuwe stijl door de jenever scherper en toegankelijker te maken. Deze nieuw stijl werd toegepast omdat er nieuwe trends in de smaak en distilleermethode kwamen in de 19e eeuw. Deze nieuwe jenever is geinspireerd op de invloed van de jenever in de cocktailwereld. De jenever is rijk in de neus met frisse aroma’s van kruiden, citrus en jeneverbessen. De jenever heeft een hint van nootmuskaat. De jenever heeft een lange en zachte afdronk.

Zachte Introductie van Aromatische Noten

Laat je zintuigen verwennen door een zachte introductie van aromatische tonen. De New Style Genever opent met subtiel graanaroma, gevolgd door een boeket van frisse botanicals. Een uitnodiging tot ontdekking van complexe smaaklagen die evolueren op de tong. Met een veelzijdig karakter is De Borgen New Style Genever ideaal voor moderne genieters. Of je nu kiest voor een verfrissende cocktailcreatie of geniet van deze genever puur, deze drank belichaamt de spirit van vernieuwing en smaakvolle verfijning.

De Borgen 

Distilleerderij De Borgen is een onderdeel van één van de laatste onafhankelijke familie distilleerderijen uit het noorden van Nederland. Opgericht in 1888 en bekend om zijn vakmanschap en lange traditie van het vangen van smaken uit kruiden, fruitsoorten en schillen. De Borgen heeft als missie de rijke Nederlandse drankenhistorie terug te brengen naar hedendaagse exclusieve dranken. Geïnspireerd door de rijke jenever historie van de afgelopen 400 jaar, vertaald naar hedendaagse exclusieve dranken. Geen bedachte verhalen maar echte Nederlandse historie ligt hieraan ten grondslag. Met de hand geproduceerd, in kleine oplages, gebruikmakend van alle traditionele en moderne innovatieve distilleer technieken, om de lekkerste dranken te maken.

Maak ook kennis met de overige dranken van De Borgen Jenever

Meer informatie
Soort Fris & Citrus
Merk De Borgen
Land Nederland
Artikelnummer 20170166F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op