Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

De Monnik Beerenburg 1LTR

(0 reviews)
De Monnik Beerenburg is een traditioneel Nederlands gedistilleerde Beerenburg uit de aller beste grondstoffen. Proef en geniet met deze heerlijke Beerenburg van De Monnik.
  • Koop 6 voor
    € 12,40
  • Koop 12 voor
    € 12,10
  • Koop 18 voor
    € 11,90
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De Monnik Beerenburg 1LTR

De Monnik Beerenburg is een traditioneel Nederlands gedistilleerde Beerenburg uit de aller beste grondstoffen. Proef en geniet met deze heerlijke Beerenburg van De Monnik uit Oldenzaal. Ontdek de rijke traditie van De Monnik Beerenburg, nu beschikbaar in een royale 1 literfles. Laat je smaakpapillen verwennen met de kruidige verfijning van deze karakteristieke Beerenburg-likeur.

Puur Genot of Mixdranken: Veelzijdige Toepassingen

Of je nu de voorkeur geeft aan puur genot van Beerenburg on the rocks of het gebruikt als basis voor mixdranken, De Monnik Beerenburg 1LTR biedt veelzijdige toepassingsmogelijkheden. Experimenteer met verschillende drankcombinaties en ontdek jouw favoriete manier van genieten.

Smaakvolle kenmerken Bitters

Bitters onderscheiden zich door hun opvallende eigenschappen binnen de wereld van gedistilleerde dranken. De meest in het oog springende eigenschap is de intense bitterheid. Deze bitterheid is het resultaat van een zorgvuldig samengestelde mix van kruiden, specerijen, wortels, schors, zaden, citrusvruchtschillen en bloemen die tijdens het productieproces worden gebruikt. De mate van bitterheid kan variëren van mild tot zeer intens, afhankelijk van het specifieke merk en de variant.

De Monnik

De Monnik Dranken is een familiebedrijf uit Oldenzaal dat zich al enkele generaties voortzet. Het bedrijf bestaat sinds 1918 en heeft 85 medewerkers in vaste dienst. Het totale assortiment is breed, diep en bestaat uit circa 9.500 verschillende soorten dranken en drank aanverwante artikelen.

Ontdek ook de overige dranken van De Monnik.

Meer informatie
Soort Beerenburg
Merk De Monnik
Land Nederland
Artikelnummer 20171077F
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op