Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

De Reyve

6 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 44,95 Normale prijs € 51,70
Speciale prijs € 42,95 Normale prijs € 49,40
Speciale prijs € 38,95 Normale prijs € 44,80
Speciale prijs € 38,95 Normale prijs € 44,80
Speciale prijs € 39,95 Normale prijs € 45,95
Speciale prijs € 33,95 Normale prijs € 39,05

De Reyve

Over De Reyve

De Reyve Champagne, vervaardigd door Union Champagne, vertegenwoordigt de ware essentie van excellentie in de Champagne-regio. Als de regionale coöperatie van Champagne, bezit Union Champagne een indrukwekkend aandeel van de meest vooraanstaande Premier Cru- en Grand Cru-wijngaarden in de streek. Met een ongeëvenaarde toewijding aan vakmanschap en kwaliteit, selecteert Union Champagne met zorg de druiven die worden gebruikt om De Reyve Champagne te produceren.

Deze prestigieuze cuvée put uit de rijkdom van gerenommeerde dorpen, waaronder Avize, Le Mesnil-sur-oger en Ambonnay. Deze dorpen, die bekend staan om hun uitzonderlijke terroir en voortreffelijke wijngaarden, dragen bij aan de unieke en verfijnde smaakprofiel van De Reyve Champagne. Het perfecte samenspel tussen de Chardonnay-druiven uit Avize, de karaktervolle Pinot Noir uit Ambonnay en de elegante invloed van Le Mesnil-sur-oger resulteert in een Champagne die de zintuigen betovert en een onvergetelijke ervaring biedt.

De Reyve Champagne Demi-Sec

De Reyve Champagne Demi-Sec belichaamt de verfijning en weelderige smaak die synoniem is met de Champagne-regio in Frankrijk. Afkomstig uit de beroemde wijnstreek Champagne, heeft deze champagne van het gerenommeerde merk De Reyve een uitstekende reputatie opgebouwd als een meesterwerk van vakmanschap en genot.

De Reyve Champagne Demi-Sec wordt gecreëerd met een harmonieuze combinatie van zorgvuldig geselecteerde Chardonnay-, Pinot Meunier- en Pinot Noir-druiven. Deze druivensoorten, geteeld in de weelderige wijngaarden van Champagne, dragen bij aan de complexiteit en diepte van het smaakprofiel van deze champagne. De Chardonnay-druiven voegen een elegante frisheid en levendigheid toe, terwijl de Pinot Meunier en Pinot Noir een rijkdom aan fruitige en karaktervolle tonen brengen.

Met zijn bruisende en opwekkende karakter biedt De Reyve Champagne Demi-Sec een buitengewone ervaring voor de zintuigen. Het speelse bruisen en de verfijnde mousse zorgen voor een feestelijke ambiance bij het openen van de fles. De smaakpapillen worden verwend met een verfijnde balans tussen zoetheid en frisheid, waarbij de zachte zoetheid van de demi-sec-stijl perfect samengaat met de levendige zuurgraad van de champagne.

Deze verleidelijke champagne is de ideale metgezel voor desserts en zoete lekkernijen. Of het nu gaat om een decadent chocoladedessert, een fruitige taart of een romige crème brûlée, De Reyve Champagne Demi-Sec versterkt de smaken en zorgt voor een onvergetelijke smaakbeleving.