Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Denis Marchais Wijnen

7 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 7,65 Normale prijs € 8,80
Speciale prijs € 6,95 Normale prijs € 8,00
Speciale prijs € 6,10 Normale prijs € 7,15
Speciale prijs € 5,95 Normale prijs € 6,85
Speciale prijs € 5,75 Normale prijs € 6,60
Speciale prijs € 6,40 Normale prijs € 7,40
Speciale prijs € 6,20 Normale prijs € 7,20

Denis Marchais wijnen

Wijnhuis Denis Marchais

Denis Marchais ligt in La Sablette De Mouzillon in de Loire regio in Frankrijk. Denis Marchais ontwikkelde de eerste wijngaard in 1860 in Clos de la Sablette. Denis Marchais produceerde van origine alleen "Loire" wijnen met de druivensoorten Vouvray, Muscadet en Sancerre en werd hiermee de leider in de regio. Maar uiteindelijk breidde Denis Marchais hun portfolio uit met Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Merlot en Syrah. Het is nu een modern wijnhuis met een jaarlijkse productie van bijna 36 miljoen flessen.

Denis Marchais Chardonnay

Een aanrader in het aanbod van Denis Marchais wijnen is de Denis Marchais Chardonnay. Een heerlijke witte wijn uit de Loire streek in Frankrijk. De Chardonnay druif, wereldberoemd geworden in de Bourgogne, levert hier een zachte harmonieuze witte wijn, geurig in de neus en mild in de afdronk met boterige aroma's.

Denis Marchais wijn bestellen bij Budgetwijnen

Uiteraard heeft Budgetwijnen de beste Denis Marchais wijnen voor u geselecteerd. Indien u vragen over de wijnen of het bestelproces heeft, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!