Wijnadvies nodig? Bel of mail ons gerust!

 

Uw winkelmandje is leeg.

You're currently on:

You're currently on:

Diemersfontein Carpe Diem Chenin Blanc

Diemersfontein Carpe Diem Chenin Blanc

Normale prijs € 15,95

Budgetprijs € 13,75

  • Koop 6 voor € 13,25 per fles   
    • Reward Points Door dit product aan te schaffen spaart u 14 Budgetzegels

SNEL OVERZICHT

Diemersfontein Carpe Diem Chenin Blanc wordt modern gemaakt in 3 verschillende omstandigheden om zo een maximum aan complexiteit te krijgen. 35% wordt op 100% nieuwe Franse eikenvaten gerijpt. Heerlijk glas witte wijn. In de neus herkent men citrusvruchten en ananas, hints van groene appel en peer met aroma's van geroosterd brood. Goed in balans, veel lengte en potentie.
Perfecte kwaliteitswijnen en een ruime keuze.
Wij bestellen zeker weer bij Budgetwijnen.nl. Ga zo door!

Gijs Molenaar - Waalwijk

Details

Het landgoed Diemersfontein ligt centraal op de wijnroute van de Kaap. Het is idyllisch gelegen tussen bergen en kloven in de buurt van Kaapstad. Diemersfontein heeft een rijke ontstaansgeschiedenis die teruggaat tot begin 18e eeuw, ten tijde dat Simon van der Stel gouverneur van Kaap de Goede Hoop was.In de 20ste eeuw komt het 183 ha tellende landgoed in handen van de familie Sonnenberg. De klimatologische omstandigheden en de bodemgesteldheid blijken zeer geschikt te zijn voor wijnbouw.Begin jaren '70 worden de eerste wijngaarden aangelegd met de voor de regio typische druivenvarieteiten. In 2000 worden de eigen kelders voor het eerst in gebruik genomen en is de opmars van de wijnen van Diemersfontein een feit. Elegante en terroir getypeerde wijnen vormen het handelsmerk van Diemersfontein, met als gevolg vele prijzen- en 'awards' winnende wijnen op nationale en internationale podia.

Diemersfontein Carpe Diem Chenin Blanc wordt modern gemaakt in 3 verschillende omstandigheden om zo een maximum aan complexiteit te krijgen. 35% wordt op 100% nieuwe Franse eikenvaten gerijpt. Heerlijk glas witte wijn. In de neus herkent men citrusvruchten en ananas, hints van groene appel en peer met aroma's van geroosterd brood. Goed in balans, veel lengte en potentie.

Aanvullende Informatie

Wijnland Zuid-Afrika
Wijnstreek Stellenbosch
Jaar 2012
Alcoholpercentage 13,5%
Inhoud 75 cl.
Spijscombinatie Gevogelte, Vis, Wit vlees
Drinkmoment(en) Aperitief, Diner, Iets te vieren, Op het terras

Waarom Budgetwijnen.nl

Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste sommeliers en vinologen en zijn afkomstig van de meest toonaangevende wijnhuizen ter wereld.

Lees meer...

 

veilig betalen

Contact

Tel: +31 (0)85 - 273 75 22   
E-mail: info@budgetwijnen.nl

Winkel/Postadres: Eibergsestraat 4 / Postbus 217 7480 AE Haaksbergen

Budgetwijnen.nl is onderdeel van Ready2Shop | Webshops en beschikt over een drank- en horecavergunning