Wijnadvies nodig? Bel of mail ons gerust!

 

Uw winkelmandje is leeg.

You're currently on:

You're currently on:

Diemersfontein Pinotage

Diemersfontein Pinotage

Normale prijs € 15,95

Budgetprijs € 12,75

  • Koop 6 voor € 12,45 per fles   
    • Reward Points Door dit product aan te schaffen spaart u 13 Budgetzegels

SNEL OVERZICHT

Diemersfontein Pinotage heeft een diepe paarse kleur. Verleidelijk geurend boeket met rijp rood en zwart fruit. Daarnaast gekruide geuren en mooie houtaroma’s, koffie en chocolade. Sappige wijn met veel souplesse. Rijpe, zache tannine en een zwoele afdronk maken dit tot een prachtige wijn. Combineer Diemersfontein Pinotage met gebraden rood vlees, lamsvlees, wild en harde kazen.
Zeer tevreden. Gisteren besteld, vandaag al geleverd.
goede service en kwaliteit, echt een aanrader!

H. Lammers - Wijk bij Duurstede

Details

Het landgoed Diemersfontein ligt centraal op de wijnroute van de Kaap. Het is idyllisch gelegen tussen bergen en kloven in de buurt van Kaapstad. Diemersfontein heeft een rijke ontstaansgeschiedenis die teruggaat tot begin 18e eeuw, ten tijde dat Simon van der Stel gouverneur van Kaap de Goede Hoop was.In de 20ste eeuw komt het 183 ha tellende landgoed in handen van de familie Sonnenberg. De klimatologische omstandigheden en de bodemgesteldheid blijken zeer geschikt te zijn voor wijnbouw.Begin jaren '70 worden de eerste wijngaarden aangelegd met de voor de regio typische druivenvarieteiten. In 2000 worden de eigen kelders voor het eerst in gebruik genomen en is de opmars van de wijnen van Diemersfontein een feit. Elegante en terroir getypeerde wijnen vormen het handelsmerk van Diemersfontein, met als gevolg vele prijzen- en 'awards' winnende wijnen op nationale en internationale podia.

Diemersfontein Pinotage heeft een diepe paarse kleur. Verleidelijk geurend boeket met rijp rood en zwart fruit. Daarnaast gekruide geuren en mooie houtaroma’s, koffie en chocolade. Sappige wijn met veel souplesse. Rijpe, zache tannine en een zwoele afdronk maken dit tot een prachtige wijn. Combineer Diemersfontein Pinotage met gebraden rood vlees, lamsvlees, wild en harde kazen.

Diemersfontein Pinotage | Het paradepaardje van Diemersfontein!

Aanvullende Informatie

Wijnland Zuid-Afrika
Wijnstreek Stellenbosch
Jaar 2014
Alcoholpercentage 14,0%
Inhoud 75 cl.
Spijscombinatie Gegrild vlees, Harde Kazen, Lamsvlees, Wild, Worstsoorten
Drinkmoment(en) Diner, Iets te vieren

Waarom Budgetwijnen.nl

Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste sommeliers en vinologen en zijn afkomstig van de meest toonaangevende wijnhuizen ter wereld.

Lees meer...

 

veilig betalen

Contact

Tel: +31 (0)85 - 273 75 22   
E-mail: info@budgetwijnen.nl

Winkel/Postadres: Eibergsestraat 4 / Postbus 217 7480 AE Haaksbergen

Budgetwijnen.nl is onderdeel van Ready2Shop | Webshops en beschikt over een drank- en horecavergunning