Wijnadvies nodig? Bel of mail ons gerust!

 

Uw winkelmandje is leeg.

You're currently on:

Diemersfontein en Thokozani Wijnen

Diemersfontein is gelegen in het wijngebied Paarl is Wellington een kleinere herkomstbepaling waar wijnen met een meer elegant karakter vandaan komen, zo'n 20 km ten noorden van 'wijnhoofdstad' Stellenbosch. Sinds de 40er jaren is dit prachtig gelegen Estate eigendom van de familie Sonnenberg. De vader van de huidige eigenaar David Sonnenberg plantte begin 70er jaren de eerste wijnstokken aan, gevolgd door de winery die David zelf in 2000 liet bouwen.Zo kon hij wijnen produceren volgens zijn ultieme standaards en vergaarde hij talrijke bekroningen van de Zuid-Afrikaanse en internationale pers. De wijnen van Diemersfontein zijn van grote klasse en behoren tot de 'premium brands' van deze regio.

Het Thokozani project ging in 2005 van start. Met dit project wil Diemersfontein deelname en ontwikkeling realiseren van mensen die geen mogelijkheid tot scholing en geen middelen hebben om zelf iets op te bouwen. In 2007 werd het Thokozani initiatief beloond met het WIETA certificaat voor ethische handel in agricultuur.

Diemersfontein en Thokozani Wijnen bestelt u makkelijk, snel en voordelig bij Budgetwijnen.nl

Er zijn geen producten die aan uw selectie voldoen.

Waarom Budgetwijnen.nl

Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste sommeliers en vinologen en zijn afkomstig van de meest toonaangevende wijnhuizen ter wereld.

Lees meer...

 

veilig betalen

Contact

Tel: +31 (0)85 - 273 75 22   
E-mail: info@budgetwijnen.nl

Winkel/Postadres: Spoorstraat 14 / Postbus 217 7480 AE Haaksbergen

Budgetwijnen.nl is onderdeel van Ready2Shop | Webshops en beschikt over een drank- en horecavergunning