Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Diorama Wijnen

4 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 9,45 Normale prijs € 10,85
Speciale prijs € 9,95 Normale prijs € 11,45
Speciale prijs € 9,95 Normale prijs € 11,45
Speciale prijs € 9,95 Normale prijs € 11,45

Diorama Wijnen

Wijnhuis Pinord

De Diorama wijnen worden gemaakt door wijnhuis Pinord. Pinord is één van de meest gerespecteerde bedrijven in de regio Penedès dankzij een traditie die meer dan 150 jaar teruggaat. Het wijnhuis is geen kleine speler en produceert tegenwoordig bijna drie miljoen flessen per jaar. De naam van hun wijngaarden inspireerde de familie Tetas om de naam van het bedrijf te creëren: "Pi del Nord" (Dennenboom van het noorden). Tegenwoordig zijn al hun wijngaarden volledig omgevormd tot gecertificeerde biologische landbouw. 

Aanrader: Pinord Diorama Chardonnay

Pinord Diorama Chardonnay is een elegante, verfijnde witte wijn afkomstig van het wijnhuis Bodegas Pinord uit Spanje, Catalonië. Deze wijn heeft een heldere strogele kleur, de neus van de wijn is erg uitnodigend tropisch fruit zoals banaan, citrus, passievrucht en ananas. De wijn is rijk van smaak maar wel soepel en zacht. De perfecte balans tussen de zuren en het fruit is een ware smaaksensatie. Deze wijn is heerlijk van zichzelf en ook lekker bij diverse visgerechten, kip en salades.

Diorama wijnen bestellen bij Budgetwijnen

Uiteraard heeft Budgetwijnen de beste Diorama wijnen voor u geselecteerd. Indien u vragen over de wijnen of het bestelproces heeft, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!