Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Diplomatico Blanco 0,70LTR

(0 reviews)

Diplomatico Blanco is één van de drie soorten rum van dit merk uit ons assortiment. Deze witte rum heeft al meerdere prijzen op zijn naam staan. Diplomatico Blanco Planas wordt gezien als één van de betere soorten witte rum.

minus plus
  • Koop 6 voor € 26,55
  • Koop 12 voor € 25,95
  • Koop 18 voor € 25,65
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Diplomatico Blanco Planas 0,70LTR

Diplomatico Blanco wordt gezien als één van de betere witte rum en heeft al meerdere prijzen gewonnen. Deze rum is afkomstig uit Venezuela. Deze witte rum is een blend van meerdere soorten rum met een maximale leeftijd van zes jaar. Diplomatico Blanco is gedistilleerd in koperen potstills en gezuiverd door middel van houtskool. Hierdoor krijgt de rum zijn zachte, uniek en vooral rijke smaak.

Diplomatico Blanco Planas puur of in de mix

Geniet van de soepele textuur van deze witte rum, die een verfijnde afdronk biedt. De smaak blijft langdurig aanwezig op het gehemelte, waardoor een blijvende indruk ontstaat. Diplomático Planas is veelzijdig in zijn genot. Of je het nu puur, met ijs of als basis voor creatieve cocktails drinkt, deze witte rum biedt talloze mogelijkheden voor diverse drinkmomenten.

Veelzijdigheid van witte rum

Witte rum, ook wel bekend als lichte rum of zilveren rum, is een populaire categorie van rum die bekendstaat om zijn heldere en kleurloze uiterlijk. Witte rum wordt meestal gedistilleerd uit suikerrietmelasse of suikerrietsap. Het wordt vaak gedistilleerd tot een hoger alcoholpercentage en vervolgens verdund met water om het gewenste alcoholgehalte te bereiken. Witte rum is populair bij bartenders vanwege zijn veelzijdigheid en vermogen om de smaken van andere ingrediënten in een cocktail aan te vullen. Het wordt ook vaak gebruikt in mixdrankjes vanwege zijn zachte smaakprofiel. Naast cocktails wordt witte rum soms gebruikt bij het koken. Het kan worden toegevoegd aan sauzen, marinades en desserts om een vleugje zoetheid en complexiteit toe te voegen aan gerechten.

Diplomatico Rum

Diplomatico ligt bij de uitzonderlijk natuurlijke omgeving van het Terepaima National Park in Venuzuela, gelegen in de buurt van de distilleerderij, dat zorgt voor de ideale omgeving voor een premium rum. Gunstige klimatologische omstandigheden zoals warme dagen, koele nachten en hoge luchtvochtigheid,eEn dat gecombineerd met zuiver water en zeer vruchtbare grond, want die zijn essentieel bij het definiëren van het onvergelijkbare smaakprofiel van deze rum.

Maak ook kennis met de overige dranken van Diplomatico Rum. 

Meer informatie
Soort White rum
Merk Diplomatico
Land Venezuela
Artikelnummer 20170067F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op