Diplomatico Reserva Exclusiva 0,70LTR

Diplomatico Reserva Exclusiva is een "Dark Rum". Deze rum is een blend van diverse soorten "pot still" rum. Deze rum soorten hebben minimaal twaalf jaar gerijpt in eikenhouten vaten. De smakenpalet is zeer rijk met tonen van walnoot, karamel en nootmuskaat. Deze rum is van goede kwaliteit en heeft al meerdere prijzen op zijn naam staan. Ontdek hem nu zelf.

Normale prijs € 37,95 Speciale prijs € 34,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170069

Diplomatico Reserva Exclusiva is een blended "Dark Rum". Deze rum is gemaakt van diverse soorten "pot still" rum en heeft minimaal twaalf jaar in kleine, eikenhouten vaten gerijpt. Deze rum heeft een mooie koperen kleur met een ietwat gouden gloed eromheen. De rijke smaak heeft tonen van karamel, nootmuskaat en walnoot. De kwaliteit van deze rum is niet onopgemerkt.

Diplomatico Rum

Diplomatico ligt bij de uitzonderlijk natuurlijke omgeving van het Terepaima National Park, gelegen in de buurt van de distilleerderij, dat zorgt voor de ideale omgeving voor een premium rum. Gunstige klimatologische omstandigheden zoals warme dagen, koele nachten en hoge luchtvochtigheid, En dat gecombineerd met zuiver water en zeer vruchtbare grond, want die zijn essentieel bij het definiëren van het onvergelijkbare smaakprofiel van onze rum.

Maak ook kennis met de overige dranken van Diplomatico Rum. 

Meer informatie
Categorie Dark rum
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Diplomatico
Land Venezuela
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Diplomatico Reserva Exclusiva 0,70LTR
Uw waardering