Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Dolce Cilento Crema di Nocciole 0,70LTR

(0 reviews)

De Dolce Cilento Crema di Nocciole is een heerlijke Italiaanse likeur die gebaseerd is op de smaak van hazelnoot. Voor deze likeur zijn de beste Italiaanse hazelnoten gebruikt. De likeur is heerlijke te drinken met een blokje ijs over eventueel direct uit de vriezer.

minus plus
  • Koop 6 voor € 20,65
  • Koop 12 voor € 20,05
  • Koop 18 voor € 19,70
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Dolce Cilento Crema di Nocciole 0.70 LTR

De Dolce Cilento Crema di Nocciole is een heerlijke Italiaanse likeur die gebaseerd is op de smaak van hazelnoot. Voor deze likeur zijn de beste Italiaanse hazelnoten gebruikt. Dolce Cilento Crema di Nocciole heeft een nootachtige en zoete smaak met de overweldigende smaak van hazelnoten. De toevoeging van room geeft de likeur zijn fluweelzachte en romige afdronk.

Ontdek de Italiaanse smaaksensatie van hazelnoot 

De belangrijkste ingrediënten van Dolce Cilento Crema di Nocciole zijn verse hazelnoten en room. De hazelnoten worden zorgvuldig geselecteerd en verwerkt om hun authentieke smaak te behouden, terwijl de room de likeur zijn romigheid geeft. Deze likeur is vernoemd naar de Cilento-regio, gelegen in Zuid-Italië, waar hazelnoten een traditioneel en geliefd ingrediënt zijn in de keuken. De Cilento-regio staat bekend om zijn vruchtbare grond en de teelt van kwalitatieve hazelnoten, die de basis vormen voor deze likeur.

Puur genieten met Dolce Cilento Crema di Nocciole

De likeur is heerlijke te drinken met een blokje ijs over eventueel direct uit de vriezer. Daarnaast is deze likeur goed te mixen door de koffie of met warme chocolademelk. Een scheutje Dolce Cilento Crema di Nocciole is ook heerlijke over uw favoriete cake of toetje.

Dolce Cilento

Dolce Cilento likeuren vinden hun oorsprong in de Cilento-regio, gelegen in de regio Campanië in Zuid-Italië. Deze regio staat bekend om zijn vruchtbare grond en de teelt van heerlijke fruitsoorten, kruiden en andere natuurlijke ingrediënten die de basis vormen voor de likeuren van Dolce Cilento. Dolce Cilento biedt een gevarieerd assortiment likeuren die de unieke smaken en geuren van de Cilento-regio vangen. Deze omvatten likeuren met fruitige smaken zoals citroen, sinaasappel en meloen, maar ook romige likeuren en kruidenlikeuren.

De likeuren van Dolce Cilento worden vervaardigd met zorgvuldig geselecteerde en lokaal geproduceerde ingrediënten. Verse vruchten, kruiden en andere natuurlijke smaakstoffen worden gebruikt om de authentieke en heerlijke smaakprofielen van de likeuren te creëren. Elk type Dolce Cilento likeur heeft zijn eigen unieke smaakprofiel, variërend van fris en fruitig tot romig en zoet. Deze likeuren zijn ontworpen om de zintuigen te betoveren en de essentie van de Cilento-regio te weerspiegelen.

Bekijk hier het overige aanbod Dolce Cilento likeuren.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Dolce Cilento
Land Italië
Artikelnummer 20170475F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op