Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Dolce Cilento Watermelon 0,70LTR

(0 reviews)

De Dolce Cilento watermeloen is een heerlijke Italiaanse likeur die gebaseerd is op watermeloen. Deze watermeloenen worden verbouwd in het midden van Italië. Het rijpen van deze watermeloenen gebeurd onder een felle zon afgewisseld met koelere nachten. Hierdoor ontstaat een heerlijke sappige watermeloen.

minus plus
  • Koop 6 voor € 20,65
  • Koop 12 voor € 20,05
  • Koop 18 voor € 19,70
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Dolce Cilento Watermeloen 0,70 LTR

De Dolce Cilento watermeloen is een heerlijke Italiaanse likeur die gebaseerd is op watermeloen. Deze watermeloenen worden verbouwd in het midden van Italië. Het rijpen van deze watermeloenen gebeurd onder een felle zon afgewisseld met koelere nachten. Hierdoor ontstaat een heerlijke sappige watermeloen. De likeur heeft een heerlijke zachte smaak. 

Fruitige Italiaanse zomer likeur

Dolce Cilento Watermelon biedt de intense en sappige smaak van rijpe watermeloenen. Het is verfrissend en heeft een fruitige zoetheid met de kenmerkende smaak van zomermeloenen. Dolce Cilento Watermelon wordt bereid met vers watermeloenensap, alcohol en suiker. De watermeloenensmaak wordt zorgvuldig geëxtraheerd uit de vrucht, wat resulteert in een verfrissende en fruitige likeur. Een perfecte zomerse Italiaanse likeur.

Puur genieten met Dolce Cilento watermeloen

Deze heerlijke Dolce Cilento Watermeloen maakt deel uit van een serie prachtige Italiaanse likeuren! De likeur is heerlijk "on the rocks" te drinken, daarnaast is deze likeur ook heerlijke te mengen met een cocktail vanwege zijn uitgesproken smaak. Het is ook een smaakvolle toevoeging aan mixdrankjes en kan dienen als basis voor diverse zomerse cocktails.

Dolce Cilento

Dolce Cilento likeuren vinden hun oorsprong in de Cilento-regio, gelegen in de regio Campanië in Zuid-Italië. Deze regio staat bekend om zijn vruchtbare grond en de teelt van heerlijke fruitsoorten, kruiden en andere natuurlijke ingrediënten die de basis vormen voor de likeuren van Dolce Cilento. Dolce Cilento biedt een gevarieerd assortiment likeuren die de unieke smaken en geuren van de Cilento-regio vangen. Deze omvatten likeuren met fruitige smaken zoals citroen, sinaasappel en meloen, maar ook romige likeuren en kruidenlikeuren.

De likeuren van Dolce Cilento worden vervaardigd met zorgvuldig geselecteerde en lokaal geproduceerde ingrediënten. Verse vruchten, kruiden en andere natuurlijke smaakstoffen worden gebruikt om de authentieke en heerlijke smaakprofielen van de likeuren te creëren. Elk type Dolce Cilento likeur heeft zijn eigen unieke smaakprofiel, variërend van fris en fruitig tot romig en zoet. Deze likeuren zijn ontworpen om de zintuigen te betoveren en de essentie van de Cilento-regio te weerspiegelen.

Bekijk hier het overige aanbod Dolce Cilento likeuren.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Dolce Cilento
Land Italië
Artikelnummer 20170479F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op