Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 19

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 19

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Domaine Bousquet voordelig kopen bij Budgetwijnen

Domaine Bouquet wijnen zijn topkwaliteit wijnen en voordelig te kopen bij Budgetwijnen. Wij zullen u wat meer informatie geven over het wijnhuis. De familie Bousquet komt uit Frankrijk, het Zuiden en ze werken al meerdere generaties aan het creëren van heerlijke wijnen. Het is echt een passie voor de familie Bousquat. De Domaine Bousquet wijnen komen van de hand van Jean Bousquet, een hardwerkende Fransman die zijn stek in de Tupungato heeft gevonden. De stijl van Bousquet wordt gekenmerkt door de expressie van de terroir met oog voor finesse en elegantie.

Oorsprong Domaine Bousquet wijnen

Jean Bousquet groeide op in een wijnfamilie bij Carcassonne in Frankrijk. Toen hij 48 was, zocht hij in Argentinië een plek om een nieuw wijnbedrijf te beginnen. Het werd uiteindelijk de Uco Valley, 70 km ten zuiden van Mendoza bij het plaatsje Tupungato. De ligging op 1200 meter dicht bij de Andes en de arme, zandachtige bodem met kiezels was volgens hem de ideale grond voor kwaliteitswijnen. Het bleek een gouden greep, want de Domaine Bousquet wijnen worden nu wereldwijd verkocht.

Domaine Bousquet Malbec

Een van de toppers is de Domaine Bousquet Malbec. Deze is gemaakt van 100% malbec druiven en heeft een violette, zeer donkere kleur. De wijn heeft een hoge fruit intensiteit en is daarom ook zeer smaakvol. In de neus komen intense rijke aroma’s naar voren en in de mond smaken van rijpe pruimen, marmelade en chocolade. Een heerlijk wijntje bij desserts, kazen en chocolade.

Domaine Bousquet Merlot

Domaine Bousquet  heeft ook een uitstekende merlot. Deze is diepviolet van kleur met een zachte rode tint. Het bijzondere aan deze merlot is de genereuze textuur en een smaak van veel geconcentreerde vruchten. Domaine Bousquet merlot heeft een lange en zachte finish.

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken