Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Domaine Passy Le Clou

2 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 19,95 Normale prijs € 21,95
Speciale prijs € 17,95 Normale prijs € 19,95

Domaine Passy Le Clou

Over dit prachtige wijnhuis:

In de jaren '50 besluit de familie Patrice hun graanvelden te rooien en druivenranken te planten om Domaine Passy Le Clou te beginnen. Dit is het begin van een 30-jarig proces van continu planten en verzorgen van de wijngaard. De familie is vastbesloten om de beste druiven te telen en wijn van hoge kwaliteit te produceren. Hun toewijding en harde werk leiden tot de creatie van heerlijke wijnen die de kenmerkende smaak van het terroir weerspiegelen.

Château Vieux Gaubert, eigendom van Dominique Haverlan, is één van de twee domeinen die hij bezit in Graves, gelegen ten zuiden van Bordeaux. Het terroir heeft een aanzienlijke invloed op de wijnen die hier worden geproduceerd en dit komt duidelijk naar voren in de fijne en schone wijnen die het château produceert. De moderne stijl van de wijnen van Château Vieux Gaubert laat zien dat de wijnmaker niet bang is om nieuwe technologieën en technieken te gebruiken om de kwaliteit van de wijnen te verbeteren en te perfectioneren.

De wijnen van Domaine Passy Le Clou en Château Vieux Gaubert zijn allebei het resultaat van de passie, toewijding en hard werk van de wijnmakers. Door de combinatie van traditie en moderniteit produceren deze wijnhuizen wijnen van hoge kwaliteit die de kenmerkende smaken van het terroir weerspiegelen, terwijl ze toch een moderne twist hebben. De wijnen zijn daarom geliefd bij wijnliefhebbers over de hele wereld. Deze exclusieve wijn is verkrijgbaar in onze webshop.