Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Dominique Haverlan

4 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 13,95 Normale prijs € 16,05
Speciale prijs € 14,95 Normale prijs € 17,20
Speciale prijs € 15,15 Normale prijs € 17,40
Speciale prijs € 18,00 Normale prijs € 20,70

Dominique Haverlan

Over Dominique Haverlan

Dominique Haverlan is een gerenommeerde wijnmaker en eigenaar van twee prestigieuze châteaux in de Graves-regio, waaronder het befaamde Château Vieux Gaubert. Met zijn verwerving van Château Vieux Gaubert in 1988 heeft hij een indrukwekkende erfenis in de wijnwereld opgebouwd. Gelegen op enkele tientallen kilometers onder de stad Bordeaux, gedijt dit prachtige domein op een unieke locatie die een belangrijke rol speelt in de kwaliteit en karakter van de wijnen.

Het terroir van Château Vieux Gaubert is van onschatbare waarde voor de productie van voortreffelijke wijnen. Dominique Haverlan legt de nadruk op het respecteren en benutten van de unieke kenmerken van het terroir. Het resultaat is een opmerkelijke reeks wijnen die de essentie van de regio weerspiegelen. De wijnen van Château Vieux Gaubert zijn modern van stijl, waarbij de druiven op het juiste moment van optimale rijpheid worden geoogst. Dit zorgt ervoor dat de wijnen al op jonge leeftijd zeer toegankelijk en genietbaar zijn, zonder afbreuk te doen aan hun finesse en subtiliteit.

De wijnen van Château Vieux Gaubert hebben een uitstekende reputatie opgebouwd vanwege hun verfijning en elegantie. Hoewel ze modern van stijl zijn, behouden ze een opmerkelijk evenwicht en tonen ze een duidelijke expressie van het terroir. Dominique Haverlan en zijn team hebben een zeldzaam talent om wijnen te creëren die zowel degenen met een voorliefde voor moderne stijlen als degenen die op zoek zijn naar de ware essentie van het terroir kunnen bekoren. De wijnen van Château Vieux Gaubert belichamen de harmonie tussen traditie en innovatie, en blijven een waardevolle toevoeging aan de Bordeaux-wijnwereld.

de Grand Bourdieu Graves Expression Rouge

Dominique Haverlan staat bekend om zijn uitstekende wijnen, en de Grand Bourdieu Graves Expression Rouge is een van zijn meesterwerken. Deze rode wijn, afkomstig uit de prestigieuze wijnstreek Bordeaux in Frankrijk, belichaamt de rijke traditie en expertise van Haverlan. Het château Grand Bourdieu, dat hij in zijn bezit heeft, is een ware parel in de regio en vormt het perfecte terroir voor het creëren van deze verfijnde wijn.

De Grand Bourdieu Graves Expression Rouge is gemaakt van een zorgvuldig samengestelde blend van Merlot en Cabernet Sauvignon druiven. Deze druivensoorten gedijen uitstekend in de Bordeaux-regio en dragen bij aan de complexiteit en diepte van de wijn. Met een vol en zacht smaakprofiel biedt deze wijn een harmonieuze balans tussen rijpe vruchten, verfijnde tannines en een elegante afdronk. Het is een wijn die zich kenmerkt door zijn toegankelijkheid en veelzijdigheid, en daardoor perfect samengaat met smaakvolle gerechten zoals rood vlees en wild.

Elke fles Grand Bourdieu Graves Expression Rouge bevat 75 cl pure genot, wat overeenkomt met ongeveer zes glazen wijn. Het is een uitnodiging om te genieten van de subtiele nuances en de onderscheidende smaak van deze bijzondere wijn. Of het nu gaat om een intiem diner bij kaarslicht of een feestelijke gelegenheid, deze wijn zal ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring creëren. Om ervoor te zorgen dat u altijd van deze prachtige wijn kunt genieten, is deze beschikbaar voor bestelling in een meervoud van 6 flessen, waardoor u voldoende voorraad heeft om te delen met vrienden en geliefden.