Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Dooley's Tropical Fruits 0,70LTR

(0 reviews)

Dooley's Tropical Fruits is een overheerlijke mix van vodka, tropisch fruit en Dutch Cream. De frisheid gecombineerd met Dutch Cream maakt dit een bijzondere likeur. Talloze combinaties zijn mogelijk; drink het met een blokje ijs of gebruik het als basis voor een cocktail. Door het lage alcoholpercentage valt deze likeur bij veel mensen in de smaak.

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Dooley's Tropical fruits is een magische mix van zomers tropisch fruit, vodka en Dutch Cream. Krijg de zomer in je bol met deze likeur! Mix deze drank door een cocktail of drink het puur met een blokje ijs. 

Deze likeur is onderdeel van een reeks Dooley's Likeuren. Ieder drankje heeft zijn eigen unieke en bijzondere smaak & geur. Laat je verleiden door deze smaak sensatie!

In 1726 werd Dooley's opgericht door de familie Waldemar Behn. In Noord-Duitsland bedachten en produceerden zij deze unieke likeuren. Tot op de dag van vandaag is de familie nauw betrokken bij het gehele proces.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Dooley's
Land Duitsland
Artikelnummer 20170483
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op