Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Dopff Au Moulin wijnen - Elzas

5 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 13,75
Normale prijs € 15,95
Speciale prijs € 14,25
Normale prijs € 15,95
Speciale prijs € 11,75
Normale prijs € 13,95
Speciale prijs € 9,90
Normale prijs € 10,95
Speciale prijs € 13,75
Normale prijs € 15,95

Dopff Au Moulin wijnen

Dopff Au Moulin Wijnen: Traditionele Elzasser wijnen van hoge kwaliteit

De Dopff Au Moulin wijnen komen uit het sprookjesachtige Riquewihr, in het hart van de Elzas. Jean Dopff begon in de 17e eeuw als wijnhandelaar in Riquewihr. Zijn zoon nam het bedrijf over en begon naast de handel in wijnen ook met het verbouwen van druiven en het maken van wijn. Ook is de familie Dopff de eerste wijnfamilie die de wijn bottelt in de typische slanke Elzas fles. Nu ruime tijd later is Dopff Au Moulin uitgegroeid tot één van de grootste wijnhuizen in de Elzas.

De wijngaarden van Dopff Au Moulin

De wijngaarden van Dopff Au Moulin zijn gelegen op zuidelijke hellingen, wat zorgt voor een optimale blootstelling aan de zon en bescherming tegen de noordelijke winden. Er wordt gewerkt met duurzame wijnbouwmethoden en er worden geen synthetische pesticiden of herbiciden gebruikt.

De wijnen van Dopff Au Moulin

Dopff Au Moulin produceert een breed scala aan Elzasser wijnen, van droge witte wijnen tot rijke en geconcentreerde grand cru wijnen. Het assortiment omvat onder andere Riesling, Gewurztraminer, Pinot Gris, Pinot Blanc en Pinot Noir.

De wijnen van Dopff Au Moulin zijn aromatisch en expressief, met intense fruittonen en een perfecte balans tussen zuurgraad en zoetheid. De Riesling is bijvoorbeeld fris en mineralig, terwijl de Gewurztraminer rijk en exotisch is met tonen van lychee en rozenblaadjes.

Bestel Dopff Au Moulin online

Wil je ook genieten van Dopff Au Maulin wijnen? Bestel deze heerlijke wijn dan gemakkelijk online en laat hem bij je thuis bezorgen. Zo hoef je de deur niet uit en kun je snel genieten van deze populaire wijnen uit de Elzas.