Doppio Passo Primitivo

Doppio Passo Primitivo

Doppio Passo Negroamaro

Doppio Passo Negroamaro wordt gemaakt van een typische druif uit de streek Zuid-Italië. Deze volle rode wijn heeft een mooi en diep karakter door de druif Negroamaro. De kleur is robijnrood en heeft in de neus tonen van aardbei en framboos. De smaak is stevig en heeft smaken van bosvruchten en kersen die heerlijk naar boven komen. Een ronde en zachte wijn met een goede balans.

UITVERKOCHT

Normale prijs € 6,95 Speciale prijs € 5,95
Levertijd: 1-3 werkdagen
SKU
18019252
  • Koop 6 voor € 5,45 per fles
  • Koop 12 voor € 5,35 per fles
  • Koop 18 voor € 5,20 per fles

Doppio Passo Negroamaro wordt gemaakt van een typische druif uit de streek Zuid-Italië. Deze volle rode wijn heeft een mooi en diep karakter door de druif Negroamaro. De kleur is robijnrood en heeft in de neus tonen van aardbei en framboos. De smaak is stevig en heeft smaken van bosvruchten en kersen die heerlijk naar boven komen. Een ronde en zachte wijn met een goede balans.   

Doppio Passo wijnen

Doppio Passo is afkomstig uit Italië. Het werd in 1928 opgericht als familiebedrijf door Carlo Botter. Het is gevestigd op de grens van de regio’s Veneto en Friuli. Deze regio’s liggen ten noordoosten van Venetië op ongeveer 30km afstand. Tegenwoordig wordt het bedrijf geleid door de zoons van Carlo Botter, Arnaldo en Enzo. En door een deel van zijn kleinkinderen, genaamd Luca, Annalisa en Allessandro Botter. De focus van Doppio Passo ligt op het maken van uitstekende en tegelijkertijd zeer betaalbare wijnen.

Maak ook kennis met de overige wijnen van Doppio Passo uit Italië.  

Meer informatie
Categorie Witte wijn
Inhoud 0,75 liter
Alcoholpercentage 13,0%
Inhoud 75 cl.
Wijnland Italië
Wijnstreek Puglia
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Doppio Passo Negroamaro
Uw waardering