Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

El Dorado 15YO 0,70LTR

(0 reviews)
El Dorado 15YO is een geblende "Dark Rum". Deze rum is een combinatie van speciaal geselecteerde soorten rum. De oudste rum die is gebruikt voor deze rum, heeft welgeteld 25 jaar in eiken vaten gerijpt. Deze rum is geliefd over de hele wereld en staat bekend om zijn volle en rijke smaak.
minus plus
  • Koop 6 voor € 46,15
  • Koop 12 voor € 45,55
  • Koop 18 voor € 44,65
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

El Dorado 15YO 

El Dorado 15YO is een geblende "Dark Rum". Deze rum is een combinatie van speciaal geselecteerde soorten rum. De oudste rum die is gebruikt voor deze rum, heeft welgeteld 15 jaar in eiken vaten gerijpt. Deze rum is geliefd over de hele wereld en staat bekend om zijn volle en rijke smaak.

Gerijpt meesterschap in rum

Deze rum wordt vervaardigd door het huwelijk van selecte rumvariëteiten die minstens 15 jaar hebben gerijpt. Dit lange rijpingsproces zorgt voor de ontwikkeling van diepe smaaklagen en een buitengewone gladheid. El Dorado 15YO is een trotse vertegenwoordiger van de Guyanese rumtraditie. De suikerrietplantages en de productiefaciliteiten bevinden zich in het hart van Guyana, en deze rum belichaamt de rijke erfenis van het land.

El Dorado rumvarianten

El Dorado produceert een scala aan rumvarianten met verschillende leeftijden, variërend van jonge en frisse rum tot goed gerijpte, complexe rum. Een jonge rum van 12YO of toch ouder met 21YO, El Dorado heeft het allemaal. Laat je verrassen door de verfijning en diepte van deze opmerkelijke rum uit Guyana.

Puur genieten van El Dorado 15YO

El Dorado 15YO kan puur worden gedronken om de complexiteit van de smaken volledig te waarderen. Het is ook een uitstekende keuze voor het bereiden van klassieke rumcocktails en mixdrankjes.

El Dorado Rum

De internationaal bekroonde El Dorado Rums worden door Demerara Distillers Limited in Guyana geproduceerd. De rumproductie in Guyana dateert al van de 17e eeuw en heeft zich ontwikkeld tot een kunstvorm. El Dorado heeft deze lange traditie voortgezet en heeft wereldwijd erkenning gekregen voor zijn hoogwaardige rum.El Dorado produceert een scala aan rumvarianten met verschillende leeftijden, variërend van jonge en frisse rum tot goed gerijpte, complexe rum. De leeftijd van de rum heeft invloed op de smaakprofielen, variërend van lichte en fruitige tonen tot diepere, rijkere smaken. Een kenmerkende eigenschap van El Dorado-rum is de rijping in eikenhouten vaten. Dit draagt bij aan de complexiteit en diepte van de smaken, evenals de karakteristieke kleur van de rum.

Maak ook kennis met de overige dranken van El Dorado Rum.

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk El Dorado
Land Guyana
Artikelnummer 20170073G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op