Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

El Dorado White Rum 3 Years Old Cask Aged 0,70LTR

(0 reviews)
El Dorado White Rum 3 Years Old Cask Aged is een witte rum met een leeftijd van minimaal drie jaar. Deze rum wordt tweemaal gefilterd door houtskool voor zuiverheid en helderheid. Daarna wordt de rum gerijpt in eiken vaten voor een periode van tenminste drie jaar.
  • Koop 6 voor
    € 17,60
  • Koop 12 voor
    € 17,00
  • Koop 18 voor
    € 16,70
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

El Dorado White Rum 3 Years Old Cask Aged 0,70LTR

EL Dorado 3YO Cask Aged White is een witte rum met een leeftijd van minimaal drie jaar. Deze rum wordt tweemaal gefilterd door houtskool voor zuiverheid en helderheid. Daarna wordt de rum gerijpt in eiken vaten voor een periode van tenminste drie jaar.

Een Verfijnde Witte Rumervaring

Wat deze witte rum onderscheidt, is zijn rijpingsproces. Gedurende drie jaar heeft hij gerijpt in eikenhouten vaten, wat zorgt voor een complexer en dieper smaakprofiel. El Dorado White Rum 3 Years Old is verre van saai. Het heeft tonen van vanille, karamel en een subtiele houtachtige ondertoon die een diepte en complexiteit aan de smaak toevoegen. Deze rum is geworteld in de rijke rumtradities van Guyana, waar suikerriet gedijt en de kunst van het distilleren tot in de perfectie is verfijnd.

Puur genieten El Dorado White Rum 3 Years Old Cask Aged

Of je nu van plan bent om deze rum puur te nippen, te mixen in je favoriete cocktails of er zelf creatief mee aan de slag wilt, het is een veelzijdige metgezel voor al je drankwensen. El Dorado White Rum 3 Years Old belichaamt het vakmanschap en de toewijding aan kwaliteit die de naam El Dorado beroemd heeft gemaakt.

El Dorado Rum

De internationaal bekroonde El Dorado Rums worden door Demerara Distillers Limited in Guyana geproduceerd. De rumproductie in Guyana dateert al van de 17e eeuw en heeft zich ontwikkeld tot een kunstvorm. El Dorado heeft deze lange traditie voortgezet en heeft wereldwijd erkenning gekregen voor zijn hoogwaardige rum.El Dorado produceert een scala aan rumvarianten met verschillende leeftijden, variërend van jonge en frisse rum tot goed gerijpte, complexe rum. De leeftijd van de rum heeft invloed op de smaakprofielen, variërend van lichte en fruitige tonen tot diepere, rijkere smaken. Een kenmerkende eigenschap van El Dorado-rum is de rijping in eikenhouten vaten. Dit draagt bij aan de complexiteit en diepte van de smaken, evenals de karakteristieke kleur van de rum.

Maak ook kennis met de overige dranken van El Dorado Rum.

Meer informatie
Soort White rum
Merk El Dorado
Land Guyana
Artikelnummer 20170076G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op