Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

ElPicu Passion 0,70LTR

(0 reviews)
ElPicu Passion heeft een fruitige geur met tonen van citrus en passievrucht. De smaak is zacht van exotische vruchten. TIP: Kies voor een longdrinkglas en doe daar ijsblokjes in. Giet er daarna de ElPicu Passion overheen!
minus plus
  • Koop 6 voor € 9,35
  • Koop 12 voor € 9,05
  • Koop 18 voor € 8,85
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

ElPicu Passion 0,70LTR

ElPicu Passion is een likeur die bekendstaat om zijn passievruchtensmaak. Het is een exotische en fruitige likeur die ideaal is om te mixen in cocktails of gewoon puur te genieten. De passievruchtensmaak geeft deze likeur een zoete, tropische twist die populair is bij liefhebbers van fruitige drankjes. TIP: Kies voor een longdrinkglas en doe daar ijsblokjes in. Giet er daarna de ElPicu Passion overheen!

ElPicu Passion in de mix

ElPicu Passion is een veelzijdige likeur die vaak wordt gebruikt als ingrediënt in klassieke cocktails, zoals de pornstar martini. Op zoek naar andere smaken? Kijk dan eens naar het aanbod van alle andere ElPicu likeuren

Hooghoudt maker van El Picu likeuren

ElPicu likeuren wordt geproduceerd door het Nederlandse bedrijf Hooghoudt. Dit bedrijf heeft een rijke geschiedenis in het maken van hoogwaardige gedistilleerde dranken en likeuren en staat bekend om zijn vakmanschap en toewijding aan kwaliteit. Hooghoudt, als producent van El Picu likeuren, heeft een sterke reputatie opgebouwd in de wereld van gedistilleerde dranken. Het bedrijf hecht veel waarde aan het behoud van traditioneel vakmanschap en de selectie van hoogwaardige ingrediënten. Dit komt tot uiting in de kwaliteit en smaak van El Picu likeuren, die zowel kenners als liefhebbers van likeuren zal bekoren.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Elpicu
Land Nederland
Artikelnummer 20171000F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op