Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Eristoff Blood Orange 0,70LTR

(0 reviews)

De Eristoff Blood Orange is een zoete, frisse wodka met een rood-oranje kleur. In de smaak proef je naast de sinaasappel een vleugje vanille en basilicum. De kortstondige afdronk is zoetig en fris. De wodka is heerlijk puur te drinken of in de mix met Sprite. 

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De Eristoff Blood Orange is een zoete, frisse wodka met een rood-oranje kleur. In de smaak proef je naast de sinaasappel een vleugje vanille en basilicum. De kortstondige afdronk is zoetig en fris. De wodka is heerlijk puur te drinken of in de mix met Sprite. Al meer dan 200 jaar wordt de Eristoff wodka gedestilleerd, tegenwoordig eigendom van de Bacardi Group. Het logo van de wodka is een wolf, de wolf is onderdeel van de Georgische cultuur waar deze wodka vandaan komt. De wolf staat voor de fysieke en mystieke krachten.

Eristoff Vodka

De naam Eristoff komt van een zeer oude, adellijke Russische familie. De originele naam was Eristhavi, wat “leider van het land” betekent. Deze naam werd in 1804 door de toenmalige Tsaar gewijzigd in Eristoff. In 1806 stookte prins Constantine Eristoff de eerste Eristoff Vodka. Het was een zachte zeer zuivere drank die voornamelijk in de adellijke kringen werd gedronken. Jaren later, tijdens de Russische revolutie, vluchtte prins Alexander Eristoff met zijn familie naar Parijs. In 1925 haalde zijn zoon Nicolai Eristoff het oeroude familierecept weer uit de kast. Hij perfectioneerde het product en heeft er voor gezorgd dat Eristoff Vodka vanuit Frankrijk de wereld aan het veroveren is.

Maak ook kennis met de overige dranken van Eristoff Vodka

Meer informatie
Soort Flavoured Vodka
Merk Eristoff
Land Georgie
Artikelnummer 20170269
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op