Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Eristoff Vodka 0,70LTR

(0 reviews)

De Eristoff Vodka is gemaakt van 100% zuivere korrel, die het zuivere karakter bevat met het juiste vochtgehalte. De vodka heeft gedemineraliseerd water. Eristoff wordt driemaal gedistilleerd en uiteindelijk gefilterd om de absolute zuiverheid te kunnen garanderen. 

minus plus
  • Koop 6 voor € 13,25
  • Koop 12 voor € 12,95
  • Koop 18 voor € 12,75
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Eristoff Vodka: Pionier in Zuiverheid en Traditie

Eristoff Vodka is een vodka met een lange geschiedenis van kwaliteit en vakmanschap. De Eristoff Vodka is gemaakt van 100% zuivere korrel, die het zuivere karakter bevat met het juiste vochtgehalte. De vodka heeft gedemineraliseerd water. Eristoff wordt driemaal gedistilleerd en uiteindelijk gefilterd om de absolute zuiverheid te kunnen garanderen. Hier krijgt de vodka een schone en knappe smaak. De vodka heeft een vleugje van wortel en groene appel. De vodka heeft een soepele, romige nasmaak. 

Zuiverheid en Kwaliteit

Eristoff Vodka begint met hoogwaardige graanalcohol en zuiver bronwater, wat zorgt voor een uitstekende basis voor zuiverheid. Vervolgens ondergaat de wodka een zorgvuldige distillatie om onberispelijke zuiverheid te garanderen. Het resultaat is een vodka die bekend staat om zijn gladde karakter en neutrale smaak.

De Wolven van Georgië

Het embleem van Eristoff Vodka wordt gekenmerkt door een wolf, geïnspireerd door de wilde wolven die de zuidelijke bergen van Georgië bevolken. De wolf staat symbool voor moed, vastberadenheid en ongetemde kracht, waarden die de essentie van Eristoff Vodka weerspiegelen.

Mixmogelijkheden

Eristoff Vodka is veelzijdig en kan worden genoten op verschillende manieren. Of je nu een fan bent van klassieke cocktails, zoals de Martini, of het puur wilt proeven, de keuzemogelijkheden zijn eindeloos.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1 liter biedt Eristoff Vodka je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Eristoff Vodka

De naam Eristoff komt van een zeer oude, adellijke Russische familie. De originele naam was Eristhavi, wat “leider van het land” betekent. Deze naam werd in 1804 door de toenmalige Tsaar gewijzigd in Eristoff. In 1806 stookte prins Constantine Eristoff de eerste Eristoff Vodka. Het was een zachte zeer zuivere drank die voornamelijk in de adellijke kringen werd gedronken. Jaren later, tijdens de Russische revolutie, vluchtte prins Alexander Eristoff met zijn familie naar Parijs. In 1925 haalde zijn zoon Nicolai Eristoff het oeroude familierecept weer uit de kast. Hij perfectioneerde het product en heeft ervoor gezorgd dat Eristoff Vodka vanuit Frankrijk de wereld aan het veroveren is. Maak ook kennis met de overige dranken van Eristoff Vodka.

Meer informatie
Soort Vodka
Merk Eristoff
Land Georgie
Artikelnummer 20170274G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op