Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Eristoff Vodka 1LTR

(0 reviews)

De Eristoff Vodka is een vodka gemaakt van 100% zuiver graan, met een uitstekend vochtgehalte. Een van de ingrediënten van de wodka is gedemineraliseerd water. Om absolute zuiverheid te kunnen garanderen wordt Eristoff Vodka drie keer gedistilleerd.

  • Koop 6 voor
    € 18,40
  • Koop 12 voor
    € 17,80
  • Koop 18 voor
    € 17,50
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Eristoff vodka 1LTR

Eristoff Vodka is beschikbaar in een literformaat, wat betekent dat je een fles van 1 liter kunt kopen. Dit grotere formaat is handig voor diegenen die meer van deze hoogwaardige vodka willen genieten, vooral tijdens feesten, evenementen of bijeenkomsten met vrienden en familie.

Zuivere vodka

Eristoff Vodka begint met hoogwaardige graanalcohol en zuiver bronwater, wat zorgt voor een uitstekende basis voor zuiverheid. Om absolute zuiverheid te kunnen garanderen wordt Eristoff Vodka drie keer gedistilleerd. Hier krijgt de wodka een knappe en kraakheldere smaak. In de smaak is een tikje wortel en groene appel te herkennen. De nasmaak van de vodka is soepel en romig.

De Wolven van Georgië

Het embleem van Eristoff Vodka wordt gekenmerkt door een wolf, geïnspireerd door de wilde wolven die de zuidelijke bergen van Georgië bevolken. De wolf staat symbool voor moed, vastberadenheid en ongetemde kracht, waarden die de essentie van Eristoff Vodka weerspiegelen.

Fruitige vodka mogelijkheden met Eristoff

Op zoek naar een fruitige vodka? Probeer dan eens de Red Vodka van Eristoff. Eristoff Red is doordrenkt met de heerlijke smaken van rode bessen, waaronder frambozen en aardbeien. De smaak is zoet en verkwikkend, waardoor het ideaal is voor zowel sippendrinken als mixen in diverse cocktails. Eristoff Vodka wordt gewaardeerd in meer dan 80 landen over de hele wereld, en het blijft een symbool van kwaliteit en smaakvolle vodka.

Eristoff Vodka

De naam Eristoff komt van een zeer oude, adellijke Russische familie. De originele naam was Eristhavi, wat “leider van het land” betekent. Deze naam werd in 1804 door de toenmalige Tsaar gewijzigd in Eristoff. In 1806 stookte prins Constantine Eristoff de eerste Eristoff Vodka. Het was een zachte zeer zuivere drank die voornamelijk in de adellijke kringen werd gedronken. Jaren later, tijdens de Russische revolutie, vluchtte prins Alexander Eristoff met zijn familie naar Parijs. In 1925 haalde zijn zoon Nicolai Eristoff het oeroude familierecept weer uit de kast. Hij perfectioneerde het product en heeft ervoor gezorgd dat Eristoff Vodka vanuit Frankrijk de wereld aan het veroveren is. Maak ook kennis met de overige dranken van Eristoff Vodka.

Meer informatie
Soort Vodka
Merk Eristoff
Land Georgie
Artikelnummer 20170273G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op